IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл и принц Хари имали проблеми и със съседите в САЩ

15 септември 2022 10 40

Херцозите на Съсекс явно са в сложни отношения с околните

Снимка: БГНЕС

Явно херцогът и херцогинята на Съсекс са със сложни характери. Оказа се, че дори в САЩ те са успели да развалят отношенията си с околните.

След като принц Хари и Меган Маркъл се отказаха от кралските си правомощия през януари преди две години, те се преместиха да живеят в луксозно имение в Калифорния.

Отначало животът им на новото място беше положителен, но с течение на времето херцогът и херцогинята на Съсекс започнаха да се сблъскват с някои трудности, пише OK Magazine.

Известно е, че цената на семейното гнездо в Монтесито е 14 милиона долара. Имението се състои от 9 спални, 16 бани, плувен басейн, многоетажна розова градина и чайна.

Принц Хари и Меган Маркъл обаче не искаха да спрат дотук. Херцогът и херцогинята, които избягаха от Великобритания, предпочетоха да организират и тенискорт на мястото, на което живеят. И докато се строи обектът, те се обърнали за помощ към съседите си, за да им предоставят за малко своя терен. „Няма проблем“, отговорили отначало гостоприемните съседи.

В един момент обаче херцогът и херцогинята на Съсекс започнали да отиват твърде далеч и да установяват свои собствени правила за поверителност и сигурност.

И така, веднъж асистентите на двойката изпратили нахално изявление до съседите от семейство Съсекс: „Разбирате ли, че когато Меган и Хари дойдат да играят тенис, ще бъдете принудени да напуснете къщата си?“ Като чули тези думи, съседите им в Монтесито веднага отказали молбата на съпрузите и съвместното ползване на тенис терена било преустановено.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Иванова ( преди 1 година )
Не би трябвало да си въобразяват, че света се върти около тях. Американските им съседи са им показали достатъчно ясно тази истина!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар