IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как Меган Маркъл повлия на рейтинга на принц Хари?

4 ноември 2022 16 30

Преди срещата с нея, той като че ли се радваше на любов, въпреки грешките си

Снимка: БГНЕС

Преди принц Хари да срещне Меган Маркъл, той беше един от най-популярните членове на кралското семейство. Въпреки факта, че в младостта си херцогът на Съсекс играеше билярд гол в Лас Вегас, злоупотребяваше с наркотици и алкохол, британците се отнасяха към него с голямо съчувствие и си затваряха очите за неговите шеговити провинения. Най-малкият син на принцеса Даяна лесно спечели любовта на хората. Всичко обаче се промени след срещата с Меган Маркъл.

Много фенове на кралското семейство смятат, че херцогинята на Съсекс не е повлияла по най-добрия начин на съпруга си. Твърди се, че тя е допринесла за срива на рейтинга на Хари.

Първо двойката се отказа от кралските си правомощия, след това се премести да живее в САЩ, а по-късно даде скандално интервю пред Опра Уинфри. Маркъл се смята за инициатор на тези противоречиви стъпки на съпруга си. Семейство Съсекс в момента подготвят мемоари и документален филм за живота си.

В навечерието на това, Меган, по време на нов епизод на своя подкаст, разказа още един тежък факт, който удря репутацията на принц Хари. Херцогинята на Съсекс си спомни как се е явявала на изпит за британско гражданство.

Брак почти по учебник: Принц Хари с травма, Меган Маркъл използвала това, за да го спечели

Принц Хари пред ултиматум – кралското семейство или Меган Маркъл

Според нея въпросите, свързани с историята на страната, ѝ се стрували трудни и тя решила да се обърне за помощ към съпруга си. Хари обаче, според Меган, не е успял да им отговори.

Западните журналисти се заинтересуваха какви теми се засягат в подобни въпросници. И така, те разбраха, че сред изпитните задачи има въпроси, свързани с войните, кралското семейство и традиционните атрибути на страната: кое цвете се свързва с Англия, кой е построил кулата, къде се съхраняват бижутата на кралицата, кое знаме показва бял кръст на син фон. Между другото, за да преминете този тест, изобщо не е необходимо да отговорите правилно на всички въпроси – има общо 24 от тях и трябва да дадете само 18 верни отговора. Така се появиха и шеги, че въпросите за получаване на британско гражданство по принцип не са трудни, но специално за херцогинята на Съсекс са ги усложнили.

Също така Маркъл разказа и колко се е променила като майка. Тя и принц Хари имат две деца – син Арчи и дъщеря Лилибет. В новия подкаст в Spotify херцогинята на Съсекс сподели подробности от семейния живот. Тя разказа как се е променил животът ѝ с появата на наследниците.

Според Меган грижата за децата отнема по-голямата част от времето ѝ. „Лилибет току-що започна да ходи. Тя е на година и няколко месеца. А Арчи е на малко повече от три години. Така че да, аз съм в разгара на нещата и едва успявам да се справя с тях“, признава Маркъл. Съпругата на принц Хари е сигурна, че сутрешната суматоха ще стане още по-хаотична, когато децата пораснат, предава Daily Mail.

Меган добави, че раждането на дъщеря ѝ е променило възгледите ѝ за жените. „Първо имах Арчи, сега съм майка на дъщеря. Независимо дали съм мислила, че ще се случи или не, то се случи. Виждам света по по-различен начин – през призмата на това как тя ще види света и как ще гледа на определени жени като модели за подражание“, каза Маркъл.

Още новини от света на звездите четете в Tialoto и в нашите социални канали в Instagram и Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари