IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Няма да се помирят: Принц Уилям и Кейт Мидълтън не търпят вече принц Хари и Меган Маркъл

18 ноември 2022 08 30

Те имаха шанс да се сдобрят на погребението на кралица Елизабет Втора

Снимка: БГНЕС

Няма да има помирение: принц Уилям и Кейт Мидълтън отказаха да търпят Меган Маркъл и принц Хари.

Четиримата се събраха последно на погребението на Елизабет II, но така и не успяха да преодолеят различията си. Принцът и принцесата на Уелс все още изпитват неприязън към опозорените си роднини.

Кралският експерт Кристофър Андерсън обясни защо кралските двойки се сблъскват. Авторът на „Кралят: Животът на Чарлз III“ анализира краткото пътуване на херцозите на Съсекс до Обединеното кралство, когато на принц Хари не е позволено да носи униформа.

„Очевидно имаше раздвижване в резултат на това. Чарлз позволи на Хари да носи униформата на възпоменателна церемония, на която присъстваха внуците на Нейно Величество. Но никога не ми се е струвало, че семейство Съсекс се чувстват комфортно по време на погребението. Според него те са жадували да си тръгнат. И разбира се, мисля, че Уилям все още таи злоба , обясни Кристофър.

Писателят също така припомни неотдавнашното събиране на „великолепната четворка“ на церемонията за сбогуване с Елизабет II. „Няма никаква връзка между тях. Всички тръгнаха в различни посоки. Не мисля, че това ще свърши добре. Ако някога са имали шанс да поправят нещата, предполагам, че това е било сега. Но отново тази книга висеше над всички“, каза Кристофър.

Всъщност именно мемоарите на Хари са нещото, което в момента тормози роднините му във Великобритания. На фона на сложните отношения между тях идва и новият сезон на The Crown.

„Принцеса Даяна беше първият човек, който разтърси монархията“

Даяна – една принцеса, смачкана от общественото внимание

Какво мислят принц Хари и принц Уилям за новия документален филм за принцеса Даяна?

Журналистът Дан Уутън разкритикува представянето на членове на кралското семейство в него. Експертът призова дори херцога на Съсекс да се откаже от многомилионната сделка с Netflix.

Според Уутън, петият сезон е „всеобхватна атака срещу авторитета, репутацията, сърцето и душата“ на монархията, включително покойната Елизабет II, крал Чарлз III и принцеса Даяна.

Въз основа на това биографът се опасява как може да изглежда документалният филм за принц Хари и Меган Маркъл, който предстои да бъде излъчен.

Уутън написа изявление, което херцогът на Съсекс трябва да изпрати на изпълнителния директор на Netflix Тед Сарандос, за да спре незабавно заснемането на продукцията. Между другото, дълги години принц Хари защитава честта на майка си в пресата и води война срещу таблоидите, които уронват нейната чест.

И ако не иска да създаде впечатлението на целия свят за „лицемерен човек“, тогава трябва незабавно да прекрати договора си с Netflix.

В писмото биографът твърди, че кралската драма манипулира мрачните последни дни на Даяна. Освен това услугата за стрийминг намеква, че именно лейди Ди се е опитала да унищожи монархията във Великобритания. Освен това Уутън твърди, че принц Чарлз, бъдещият Чарлз III, е изобразен неправилно – той е показан като безчувствен и незначителен човек.

Припомняме, че преди две години принц Хари и Меган Маркъл подписаха многомилионен договор с Netflix. Компанията на херцога и херцозите на Съсекс, Archewell Productions, трябваше да пусне документални филми, игрални филми и сериали, както и развлекателни предавания и детски програми в услугата за стрийминг. До този момент обаче двойката не е предоставила нито един проект на публиката.

За още новини от света на кралското семейство последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари