IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Семейна вечер за Том Ханкс: Заведе съпругата и сина си на премиера

14 декември 2022 17 40

В Стокхолм се прожектира филмът „Човек на име Ото“

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Том Ханкс определено имаше повод за усмивки на червения килим в Стокхолм, които не бяха свързани само с премиерата на новия му филм.

В шведската столица 66-годишният актьор стъпи на червения килим заедно със съпругата си Рита Уилсън и 26-годишния им син Труман, който поразително прилича на известния си баща. Тримата изгледаха една от първите прожекции на „Човек на име Ото“, в който Ханкс играе главната роля. Уилсън пък е продуцент и изпълнява оригиналната песен към филма.

За специалната семейна вечер Ханкс облече черен костюм, сива риза и черна вратовръзка. До него Рита Уилсън буквално блестеше в сребърната си мидирокля с дълъг ръкав, комбинирана с черни обувки и черна очна линия. Младият Труман последва примера на баща си, обличайки черен костюм, но избирайки бяла риза с плътна черна вратовръзка. Най-малкият син в семейството също се занимава с кино, като е работил по филми като „Черната вдовица“, „Човек на гнева“ и „Уестсайдска история“.

Том Ханкс,

Снимка: Getty Images

Том Ханкс и Рита Уилсън, които са заедно повече от 30 години, са родители още на 40-годишната Елизабет и 45-годишния Колин, който се ражда от предишна връзка на актьора.

Филмът „Човек на име Ото“ е адаптация на книгата „Човек на име Уве“ от шведския писател Фредрик Бакман, която излиза на книжния пазар през 2012 година. Три години по-късно получава едноименна филмова адаптация, а в главната роля влиза Ролф Ласгард.

Историята, в която участва Том Ханкс, разказва за Ото – сърдит самотен старец, който се е отказал от живота и радостта, след като губи съпругата си. Единственото му желание е съществуването му по-скоро да приключи, като не иска да има взаимодействия с каквито и да е било хора. Всичко това обаче се променя, когато в съседната къща се нанася приятно семейство, което преобръща живота на Ото.

По време на въпроси и отговори с феновете в Лос Анджелис, Том Ханкс се пошегува, че е трябвало да спи с продуцента на филма, за да получи главната роля. Разбира се, коментарът беше направен във връзка с участието на съпругата му Рита Уилсън, предизвиквайки усмивки в цялата зала. Труман Ханкс пък влиза в младата версия на Ото, показана във филма.

„Хубавата новина е, че изглеждах като него, когато бях на 26 години. Лошата е, че той ще изглежда като мен, когато навърши 40“, шегува се Ханкс за сина си. Допълва, че е говорил откровено с Труман относно някои емблематични действия и движения, които и двамата трябва да научат, за да могат героите им да се приближат максимално един към друг.

Том Ханкс защити съпругата си от агресивен фен

Доволен от привилегиите: Синът на Том Ханкс и Рита Уилсън говори

Рита Уилсън с трогателно пожелание за 65-ия рожден ден на Том Ханкс

Освен че е продуцент на филма, Рита Уилсън пише и изпълнява оригиналната песен с име Till You're Home, в която участва и Себастиан Ятра. Текстът е написан в колаборация с носителя на две награди „Грами“ Дейвид Ходжис и е вдъхновен от фраза, която Уилсън чува от свой приятел, покойният Майк Николас, след погребението на баща си – „Разговорът продължава“.

„Идеята зад всичко това е, че макар някой да не е в живота ти, ти все още можеш да говориш с него. Аз си говоря с родителите и приятелите, които са починали. И този разговор няма да приключи“, обяснява певицата. Допълва, че песента е за всички онези моменти, в които нямаш търпение да видиш близък човек и да му разкажеш как е минал денят ти.

„Човек на име Ото“ прави премиерата си точно на Коледа.

За още новини от света на киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари