IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чарлз III ще покани принц Хари на коронацията

19 декември 2022 14 40

Танц на краля стана хит в интернет

БГНЕС

БГНЕС

Чарлз III ще покани принц Хари и Меган Маркъл на своята коронация през май. Въпреки напрежението около техния документален филм, той ще ги допусне до церемонията, на която ще поеме официално властта.

По данни на Daily Mail, от британския двор не са изпратили покани на двойката, но кралят вече е говорил със сина си и му обяснил, че ще се радва да присъства на церемонията в Уестминстърското абатство.

„Хари е негов син и Негово Величество винаги ще го обича. Въпреки че в момента нещата са трудни, вратата винаги ще остане открехната за него“, казва източник, близък до Чарлз по повод решението му.

Според друг източник, дори и след излизането на мемоарите на принц Хари, е малко вероятно поканата да бъде оттеглена.

Коронацията съвпада с рождения ден на Арчи

Хари и

БГНЕС

Междувременно принц Хари и съпругата му все пак имат оправдание, ако не желаят да заминат за Великобритания за 6 май. Датата, на която Чарлз ще поеме официално короната, съвпада с рождения ден на техния син. На 6 май Арчи ще стане на 4 години и неговите родители могат да се оправдаят с повода, за да не присъстват на събитието, което мнозина очакват с нетърпение.

„Датата беше избрана, защото е точно преди официалното откриване на парламента и Чарлз ще иска да се появи на него като крал с короната си и целия церемониал“. Това обяви през октомври Том Бауър, автор на книгата„Отмъщението: Меган, Хари и войната между Уиндзорите“.

Реакцията на принц Уилям за филма на принц Хари и Меган Маркъл: „Жалък филм“

Как реагирал Чарлз III на документалния филм на принц Хари и Меган Маркъл?

Меган и Хари удариха с филм, Уилям и Кейт отговориха с любовен портрет

Макар мнозина да настояват Чарлз III да отнеме титлите на Хари и Меган след техния документален филм, този ход би бил малко вероятен, посочва кралски експерт.

„Крал Чарлз трябва да лиши тези два отровни плъха от всички останали титли и връзки с кралското семейство и трябва да го направи бързо, преди да унищожат монархията“, настоя Пиърс Морган в Twitter.

Танц на Чарлз стана хит в интернет

Танцуващият крал. Така мнозина нарекоха престолонаследника на Елизабет Втора след като той отбеляза Ханука в еврейски център в Лондон. Там той успя да покаже своите танцувални умения след покана, на която не можа да откаже.

Кралят се срещна с ученици, студенти и доброволци, участващи в различни празнични инициативи по Коледа. След това бе официален гост на прием, организиран от възрастни хора, оцелели от холокоста.

Принц Чарлз показа танцувални умения на чаено парти

Развълнувани да видят не кого да е, а именно Чарлз III на тяхното коледно парти, пенсионерите се отпускат и започват да танцуват, като веднага го канят на дансинга. Повтаряйки техните движения и смеейки се, той стана хит в интернет след като публикуваха клипове от събирането.

Още като принц на Уелс, Чарлз насърчава дейността на мултирелигиозни организации на Острова.

За още новини от британското кралско семейство последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари