IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Реакцията на принц Уилям за филма на принц Хари и Меган Маркъл: „Жалък филм“

14 декември 2022 14 30

Той помолил и приятелите си да не гледат продукцията

Снимка: БГНЕС

Всяко ново разкритие на Меган Маркъл и принц Хари за кралското семейство шокира обществеността. Това става особено подчертано след излизането на първите епизоди на документалния филм от Netflix.

Първо, херцогинята на Съсекс описа подробно познанството си с членове на кралското семейство, опита да осмее кралските правила и традиции пред камерите, оплака се от преследването в двореца, след което Хари заяви, че титулуваните роднини не се интересуват от него и съпругата му, но винаги са се застъпвали за принц Уилям.

„Те бяха щастливи да излъжат, за да защитят брат ми, никога не бяха готови да кажат истината, за да защитят нас“, заяви 38-годишният Хари.

Думите на съпрузите стигнаха до самите висши членове на кралското семейство. И така, принц Уилям подчерта, че няма намерение да гледа „жалкия филм“ на по-малкия си брат и съпругата му.

Източник, близък до принца на Уелс, каза, че той дори е помолил приятелите си да не гледат „рожбата“ на семейство Съсекс.

Меган продължила с пътуването из Африка, въпреки пожар в детската стая на Арчи

Принц Хари: Искам да защитя Лили и Арчи от онлайн тормоза

Тайната е разкрита: Ето кой член на кралското семейство попитал какъв ще е цветът на Арчи

„Уилям настоява да не се правят скандали и да не се реагира по никакъв начин на всички остри думи по негов адрес, които могат да излязат от устата на Меган или Хари. Сега Уилям е фокусиран само върху работата и върху бъдещето на кралското семейство. Не иска да се кара с брат си и жена му. Но все пак има неща, от които престолонаследникът беше много разстроен. Например Уилям не хареса, че брат му нарече брака му с Кейт изчисление, само защото тя отговаря на всички представи на кралското семейство за идеална съпруга“, съобщава източник на Daily Mail.

Вече бе обсъден и трейлърът на втората част от поредицата за живота на принц Хари и Меган Маркъл. Именно в новото видео херцогът на Съсекс твърди, че кралското семейство е било „щастливо да излъже, за да защити“ принц Уилям, но не и него.

В новия трейлър двамата обсъждат решението си да се оттеглят като кралски особи, да започнат начисто и да могат да печелят самостоятелно. Хари нарече напускането на Обединеното кралство „полет към свободата“, и възнегодува срещу тормоза от страна на фенове на монархията.

„Не бях хвърлена на вълците, хранеха вълците с мен хапка по хапка“, добави Меган към забележката на съпруга си.

Какво точно са имали предвид Хари и Меган все още не е ясно, но на 15 декември ще стане известно.

Освен това двойката призна, че роднините „на практика са набирали хора“, за да разпространяват фалшиви истории за Хари и Меган.

След това семейство Съсекс говорят за преместването си в Калифорния. „Това ни даде възможност да създадем дома, за който винаги сме мечтали“, каза Меган Маркъл. „Винаги съм чувствал, че си струва да се боря“, добави принц Хари.

За още новини от британското кралско семейство последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари