IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари: Семейството ми с радост лъжеше, за да защити Уилям

13 декември 2022 14 30

Новият трейлър за втората част от документалния филм на Меган и Хари обещава експлозия от откровения

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

След като в първите три епизода от документалния си филм Меган и Хари разказаха за любовта си и преследването от папараци, сега е време да разкрият и малко повече за решението си да напуснат кралското семейство.

В новия трейлър за последните три епизода от „Хари и Меган“, херцогът и херцогинята на Съсекс вдигат завесата на това, което ни очаква на 15 декември. Говорейки към камерата, Хари се фокусира върху нивото на навлизане в личното пространство от страна на медиите, което, според него, се е отразило сериозно на връзката му. Той също така твърди, че с Меган са били третирани много по-различно в сравнение с брат му, принц Уилям.

„Те бяха щастливи да лъжат, за да защитят брат ми. Те никога не бяха съгласни да кажат истината, за да ни защитят“, казва принцът в трейлъра, след което допълва, че със съпругата му са били жертва на институционален заговор и саботаж.

Говорейки за решението си да напусне кралския двор заедно с Меган, Хари казва, че дълго време се е чудел какво е щяло да се случи със семейството му, ако все още живееха във Великобритания. Маркъл разказва, че охраната им е била отнета, а всеки по целия свят е знаел къде живеят, така че безопасността им е била поставена под съмнение. Именно тогава принц Хари е казал, че е време да се махнат.

В свое видео, заснето с телефон, по време на пътуването към Америка, Хари казва: „Намираме се на полета към свободата“. Меган допълва, че тя не само е била хвърлена на вълците, но е била дадена за тяхна закуска. Най-вероятно говори за отношението на медиите към нея и мълчанието на кралското семейство по темата.

Трейлърът приключва със снимки и видеа от новия живот на Меган и Хари в Монтесито, Калифорния, където те живеят с двете си деца – Арчи на 3 и Лилибет Даяна на 1 година. Зрителите виждат и нова семейна снимка, на която четиримата са с гръб към камерата и се разхождат из градината. Меган е прегърнала Арчи, а Лилибет е качена на раменете на баща си.

Друга снимка, най-вероятно направена в същия ден, показва как Меган и Хари се наслаждават на малко лично време, седейки един срещу друг в кухнята си. Двамата все още са в официалните си тоалети от през деня, усмихват се един към друг и се гледат влюбено.

„За да започнем нова глава от живота си, трябваше окончателно да приключим с първата“, казва Хари на фона на сцени, които показват как двойката играе с децата си навън. „Това ни даде шанс да създадем дом, за който винаги сме мечтали“, допълва Меган. По думите на принца, той винаги е чувствал това като битка, която си струва да се води.

Документалният филм на Меган Маркъл и принц Хари в Netflix – любов срещу дулото на медийния пистолет

Заради документалния филм на Хари – Чарлз III загрижен за монархията

За колко са продали тайните на двореца Меган Маркъл и принц Хари?

Въпреки че Арчи и Лилибет ревностно са пазени от фотографи и от публичното пространство, във филма „Хари и Меган“ се появиха непоказвани досега снимки и видеа с тях. Лицата им обаче все още не са показани, като кадрите са направени или в гръб, или по начин, по който се закрива идентичността на децата.

В една от сцените, която трогна света, Меган се разхожда с Арчи на ръце из детската му стая, когато на стената се забелязва портрет на принцеса Даяна. Двамата се приближават до него, а момченцето сякаш иска да го пипне. „Здравей, бабо. Това е баба Даяна“, казва Маркъл на сина си. На други кадри се вижда как Арчи се вози на куфар, бутан от принц Хари, и как лежи върху корема на майка си.

В епизод от подкаста си Archetypes, пуснат миналия месец, херцогинята на Съсекс разкри повече за сутрешната си рутина с две невръстни деца. „Сигурна съм, че с времето ще става все по-хаотично. Но аз вече съм си създала рутина – събуждам се с Лили, взимам я, а след половин час се събужда и Арчи. Започвам да му приготвям обяда, докато държа Лили. След което Хари ми помага с Арчи“, разказва Маркъл.

Херцогинята признава, че всеки ден прави закуска за семейството си. „Това е много важно за мен. Обичам да го правя. За мен това е най-прекрасният начин да започна деня“, категорична е тя.

Втората част от документалния филм „Хари и Меган“ ще излезе на 15 декември, а първата вече може да се гледа в Netflix.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари