IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Заради документалния филм на Хари – Чарлз III загрижен за монархията

8 декември 2022 13 30

В трейлъра има крадени и подвеждащи кадри

БГНЕС

БГНЕС

Чарлз III е загрижен за репутацията на управляваната от него монархия. Това съобщава източник на US Weekly, според който притесненията на краля идват от това, че скоро цял свят ще види документалния филм за Хари и Меган.

Според човека, близък до британския кралски двор, синът на Елизабет Втора е „по-притеснен от всеки друг“, защото синът му може да разкаже за някои техни проблеми и пререкания, за които хората дори и не подозират.

„Документалните филми са оставили лош вкус в устата на Чарлз“, казва източникът за новия наследник на короната. По думите му, в момента той все още свиква с новите си отговорности и би желал да стои далеч от нови обвинения и драми.

Още в трейлъра на поредицата, излязъл наскоро, принц Хари и съпругата му Меган твърдят, че хора от семейството стоят зад негативните писания, публикувани за тях след като решиха да се отделят и заминат за САЩ.

Хари и

БГНЕС

Чарлз не харесва коментарите на сина му за него

Втори източник на горепосоченото издание разкрива, че кралят не харесва какво казва синът му по негов адрес по време на своите публични изяви.

„Чувствам се наистина разочарован, защото той е преминал през нещо подобно, той знае каква е болката… Арчи е негов внук“, сподели той през 2021 г., говорейки за това, че двамата са в обтегнати отношения. Тогава по-малкият наследник на покойната принцеса Даяна добавя, че винаги ще обича баща си, въпреки че го е наранил. И ще се опита да оправи тяхната връзка.

„Чарлз смята, че тези въпроси биха могли лесно да бъдат разгледани насаме“, коментира информаторът за това, че кралят не иска синът му да говори пред медиите за твърде лични неща.

Меган и

БГНЕС

Меган и Хари удариха с филм, Уилям и Кейт отговориха с любовен портрет

Кой ще загуби повече при евентуален развод между принц Хари и Меган Маркъл?

Риалити звезда призна за тайната си връзка с принц Хари

Търси ли възмездие принц Хари или иска да се сдобри с краля?

„Мисля, че ще има приглушени отговори на каквито и да било подробности там, но трябва да изчакаме и да видим какви са обвиненията“. Това заяви в интервю за US Weekly кралският биограф Кристофър Андерсън. Той сподели своите опасения за „потенциално възмездие“ малко преди да бъдат пуснати първите три епизода в популярната стрийминг платформа, сключила договор с известната двойка.

„Просто мисля, че усещането за предателство сега е изместено към режим на истинска битка, защото това е война между двете страни“, казва още авторът на книгата „Кралят: Животът на крал Чарлз III“. Той е категоричен, че реакцията на принц Уилям ще бъде отрицателна. Още преди да види поредицата, той със сигурност е ядосан на действията на своя брат, който търсеше уединение и искаше да избяга от камерите, а накрая не спира да говори пред тях.

Крал Чарлз III не иска да лиши принц Хари от титлата му

Няма да се помирят: Принц Уилям и Кейт Мидълтън не търпят вече принц Хари и Меган Маркъл

Експерти: Принц Хари и Меган Маркъл правят парите си на гърба на кралското семейство

Трейлърът на документалния филм с крадени кадри

Всички говорят за крадени и доста подвеждащи кадри в дългоочаквания трейлър. Така например екипът, стоящ зад него е искал да покаже как папараци преследват херцога и херцогинята на Съсекс. Но по данни на някои медии, в единия от трейлърите се вижда снимка с тълпа фотографи, която е чакала Доналд Тръмп и неговия бивш адвокат в Ню Йорк, а не сина на краля и неговата половинка.

В своето предаване журналистът Пиърс Моргън показва видео, което разкрива измамата – с оригиналните кадри и тези, използвани за двата трейлъра, пуснати за дългоочаквания филм.

Преди няколко дни пък стана ясно, че една от снимките, която се вижда в първия тийзър, е от премиерата на „Хари Потър“ през 2011 г. Тогава принц хари дори не е познавал Меган Маркъл.

Кралски биографи изразиха съмнения, че Чарлз III може и да не покани на коронацията по-малкия си син и неговата съпруга, ако това, което чуе в документалния филм не му хареса.

За още новини от британското кралско семейство последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари