IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кой ще загуби повече при евентуален развод между принц Хари и Меган Маркъл?

27 ноември 2022 16 30

Ще излязат ли още скандали от кралското семейство при такъв развой...

Снимка: БГНЕС

Продължава да се обсъжда въпросът дали има драма между принц Хари и Меган Маркъл. Според слуховете двойката ще подаде молба за развод и вече са се обърнали към адвокати, за да разрешат всички необходими въпроси. И експертите вече правят прогнози за това кой ще спечели най-много от разпадането на семейство Съсекс.

Според тях Чарлз III ще спечели най-малко от развода на най-малкия си син. Херцогинята на Съсекс и преди се е опитвала да говори за живота в двореца, успяла да се съгласи да спре, но това определено няма да се случи след развода.

Ако принц Хари и Меган Маркъл прекратят връзката си, то през следващите няколко години съпругата му със сигурност ще прави редовни скандални разкрития, ще публикува мемоари или дори ще представи филм за афера с престолонаследника. В резултат на това кралското семейство може да очаква нови удари по репутацията си, която и без това на фона на сериала „Короната“ и преди излизането на мемоарите на принц Хари, е в тежка ситуация.

Кралският биограф Анджела Левин дори разкритикува Меган Маркъл и принц Хари за получаването на престижна награда за правата на човека, като каза, че бившата кралска двойка „иска да бъде в светлината на прожекторите на всяка цена“.

Няма да се помирят: Принц Уилям и Кейт Мидълтън не търпят вече принц Хари и Меган Маркъл

„Принцеса Даяна беше първият човек, който разтърси монархията“

Даяна – една принцеса, смачкана от общественото внимание

Какво мислят принц Хари и принц Уилям за новия документален филм за принцеса Даяна?

Следващия месец херцогът и херцогинята на Съсекс ще получат наградата „Пулс на надеждата“ на галавечер, организирана от фондацията за правата на човека „Робърт Ф. Кенеди“. Благотворителната организация е кръстена на по-малкия брат на бившия президент Кенеди, който беше убит през 1968 г. по време на президентската му кампания.

Преди това наградата му е отивала при бившите президенти Бил Клинтън и Барак Обама, президента Джо Байдън, Хилари Клинтън, вицепрезидента Камала Харис, председателя на парламента Нанси Пелоси, Джордж Клуни и други емблематични фигури.

Кралският биограф Анджела Ливайн каза в ново интервю, че вярва, че филантропската работа на принц Хари и Меган Маркъл винаги е била „ефимерна фантазия, изпълнена с убеждение“ в собствената си значимост, и изрази учудване, че те са сложени наравно с предишните отличени. „Меган и Хари трудно се сближават със знаменитости.

Те никога не са били канени на всички големи партита на знаменитости, така че може би следващата най-добра стъпка за тях би била да влязат в списъците с награди, където има много, много първокласни звезди.“, добави биографът.

За още актуални тенденции и новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари