IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За колко са продали тайните на двореца Меган Маркъл и принц Хари?

8 декември 2022 12 30

Кралски експерти се чудят дали ще им бъдат отнети титлите

Снимка: БГНЕС

Меган Маркъл и принц Хари не спират да изнервят близките си. Те пуснаха втория трейлър на своя документален филм. В шест епизода от риалити сериала ще бъде показана историята на връзката на звездната двойка: семейство Съсекс ще говори от първа ръка за многото проблеми, които в крайна сметка са ги накарали да се откажат от кралските задължения.

Нещо повече: принц Хари ще разкрие истината за малтретирането на жени, които попадат в кралското семейство. Според херцога на Съсекс той се е страхувал, че съпругата му Меган Маркъл ще повтори тъжната история на покойната му майка лейди Даяна.

И ето че денят настъпи: днес бяха пуснати първите епизоди на документалния филм. Според запознати, херцозите на Съсекс трябва да получат 100 милиона долара за него. До момента обаче са им платени само два милиона. „Разбира се, те може да имат няколко милиона в сделката, но не са получили сто милиона“, каза анонимен източник пред The Sun.

Във филма принц Хари и Меган Маркъл ще обяснят защо са решили да изоставят задълженията си и са напуснали Великобритания. Според източник на Page Six, двойката ще направи сензационно съобщение.

„Хари и Меган ще твърдят, че са били тормозени в двореца. Това, което ще стане ясно, е че те вярват, че техните изпитания и премеждия са свързани с по-големите проблеми в света, като расизма. Те ще говорят за факта, че техните интереси не засягат кралското семейство и ще заявят, че са били жертви на дворцовата медийна машина“, добави източникът.

Наистина ли са в беда – какво се случва между Меган Маркъл и принц Хари?

Кой ще загуби повече при евентуален развод между принц Хари и Меган Маркъл?

Няма да се помирят: Принц Уилям и Кейт Мидълтън не търпят вече принц Хари и Меган Маркъл

Трейлърът вече беше оценен от феновете на звездната двойка. Но какво мислят по този въпрос кралските биографи? Според експерти бъдещата продукция е „удивителен акт на отмъщение“, който ще задълбочи разрива между херцозите на Съсекс и членовете на кралското семейство. Филмът ще ужаси придворните в двореца и ще отприщи истинска война.

„Ефектите от документалните филми на Netflix ще се усещат години наред. Това е пълна, фронтална, изключително разрушителна атака срещу кралското семейство – институцията, както и членовете на тези семейства“, сподели писателят Ричард Фиц Уилямс.

Според мнозина, крал Чарлз III трябва да предприеме действия и да отнеме титлите на принц Хари и Меган Маркъл.
„Той ще трябва да направи избор – да остане справедлив монарх или любящ баща.“

Чарлз III ще трябва да вземе мерки и да лиши от титлите Хари и Меган. След публикуването на първия официален трейлър на сензационния проект, наречен „Хари и Меган“, кралски експерти и журналисти само обсъждат как видеото ще се отрази на членовете на кралското семейство.

Така Шарлот Грифитс, редактор на изданието At Large на Mail on Sunday, предполага, че за Чарлз III това ще бъде първият му истински тест. „Мисля, че той ще трябва да стане доста сериозен, защото е много мек, когато става дума за момчетата“, каза тя.

Експертът добави, че той определено ще трябва да направи избор – да остане справедлив монарх или любящ баща.

Според Шарлот, ако Чарлз III реши да остане монарх, той ще трябва да действа според кралските правила и да лиши херцога и херцогинята на Съсекс от титлите. За целта обаче кралят ще трябва да получи разрешението на парламента.

„По принцип той ще трябва да избере страната на Уилям, защото Уилям е бъдещият крал“, каза Грифитс.

Припомняме, че в трейлъра двойката събра непубликувани досега снимки от семейния архив: от сватбата, от бизнес пътуване до Африка, както и снимки от бременността на Меган. Освен това проектът ще се справи с проблемите, с които двойката се сблъсква в двореца.

За още новини от света на кралското семейство последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари