IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Наистина ли са в беда – какво се случва между Меган Маркъл и принц Хари?

26 ноември 2022 16 30

Двамата опитвали да спасят брака си

Снимка: БГНЕС

През последните дни фенове и кралски експерти обсъждат предстоящия развод на Меган Маркъл и принц Хари. След като двойката се премести в Съединените щати и се отказа от кралските правомощия, от време на време в мрежата се появяват слухове за разногласия в семейството им. Въпреки това, ако по-рано херцогът и херцогинята на Съсекс бързо отрекоха подобна информация, сега те не коментират информацията за развода.

Според публикации в медиите двойката вече е потърсила помощта на адвокати. А наскоро бяха забелязани в заведение, където вдигнаха публичен скандал.
Според очевидци кавгата завършила с това, че Хари просто напуснал заведението, оставяйки Меган сама. Най-вероятно двойката наистина преминава през труден период сега.

Няма да се помирят: Принц Уилям и Кейт Мидълтън не търпят вече принц Хари и Меган Маркъл

„Принцеса Даяна беше първият човек, който разтърси монархията“

Даяна – една принцеса, смачкана от общественото внимание

Какво мислят принц Хари и принц Уилям за новия документален филм за принцеса Даяна?

Източници предполагат, че внукът на Елизабет II е спрял да „обслужва“ Меган и е „видял истинското ѝ лице“.

„Те наистина имат проблеми, но засега все още не се отказват и планират да спасят брака си“, отбелязват източници, близки до херцозите на Съсекс.
По думите им, Меган има свой план за това. Тя иска да роди трето дете, надявайки се, че то ще ги сближи със съпруга ѝ.

До този момент двамата имат две деца – Арчи и Лилибет, а преди време двамата отбелязаха, че не искат да имат повече деца, защото искали да се грижат за околната среда.

Не е тайна, че принц Хари разваля отношенията си с кралското семейство след „Мегзит“ и връзката му с Меган. Всъщност двамата имат доста общи проекти. Също така съвсем скоро получиха и номинация за борба с расизма „Пулсът на надеждата“ (Ripple of Hope).

За още актуални тенденции и новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари