IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След документалния филм на Меган и Хари – принц Уилям няма да мълчи

9 декември 2022 18 00

Политиката „Без коментар“ на кралското семейство май ще приключи

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

На 8 декември беше излъчена първата част от документалния филм на принц Хари и Меган Маркъл, като втората се очаква след седмица. В трите епизода, достъпни в Netflix, видяхме началото на любовната история между херцозите на Съсекс, защо са решили да пазят връзката си в тайна няколко месеца, какво се е случило през тези месеци и как папараците са развалили всичко.

Разбира се, има леки намеци за кралското семейство и мълчанието им, когато към Меган бяха изпратени серия от критики за начина, по който се грижи за Арчи, за факта, че се опитва да отдели Хари от роднините му и какво ли още не. Но преки нападки все още няма. Присъствието на Уилям и Кейт също е доста епизодично, като се споменават първите срещи между двете двойки и как Меган е научила, че принцът и принцесата на Уелс всъщност са също толкова официални у дома, колкото са и пред обществото.

Меган, Хари,

Снимка: Getty Images

Втората част обаче се очаква да бъде много по-експлозивна. В нея ще бъдат зачекнати темите за напускането на Хари и Меган през март 2020 година, преместването им в Калифорния и разривът в отношенията между кралските членове. До момента няма коментар от Бъкингамския дворец относно филма, но студената война между братята продължава. Уилям и Кейт бяха в Америка преди дни, но отказаха да се видят с Меган и Хари.

Сега, когато остават само няколко дни до премиерата на втората част от поредицата на херцозите на Съсекс, източници казват, че принц Уилям е готов да отговори на нападките, които семейството му най-вероятно ще получи. Това би било тотална промяна в политиката, която кралските особи следват десетилетия наред, като не коментират подобни проблеми и се опитват да запазят всичко далеч от медиите.

Хари, Уилям,

Снимка: Getty Images

Служители на Бъкингамския дворец споделят пред Daily Mail, че принц Уилям е напълно подготвен да се изправи срещу всичко, което може да нарани репутацията на семейството му. По думите им, той „няма повече да стои и да гледа как Хари и Меган критикуват и обиждат роднините му“. Според изданието, цялото кралско семейство е готово да отговори на каквито и да е твърдения, направени във втората част на филма.

„Екипът на принца и принцесата на Уелс ще изчака да види какво ще се излъчи по Netflix преди да предприеме действия. Но вече се вижда накъде е тръгнал филмът“, казват източници.

Ако Уилям наистина наруши мълчанието си, това ще е един от редките случаи, в които кралска особа се въвлича в подобна ситуация. От двореца запазиха пълно мълчание след интервюто на Меган и Хари пред Опра Уинфри, в което имаше директни коментари за расизъм към Маркъл и дори се спомена, че човек от семейството се е притеснявал от цвета на кожата на Арчи.

Меган и

Снимка: БГНЕС

Според източници, втората част на филма ще бъде нещо подобно, но с повече сълзи и драма, като Кейт и Уилям са готови за всичко и няма да бъдат изненадани от нищо. По думите на близки до принца и принцесата на Уелс, за тях е било напълно ясно, че трейлърът нарочно е пуснат точно по времето, когато бяха в Бостън, но отказаха среща с Меган и Хари.

Напрежението расте: Принц Хари и принц Уилям няма да се срещат в САЩ

Принц Уилям и Кейт Мидълтън отдават почит на лейди Ди в САЩ

Няма да се помирят: Принц Уилям и Кейт Мидълтън не търпят вече принц Хари и Меган Маркъл

Дали обаче принц Уилям наистина ще наруши мълчанието си, какво ще има във втората част на филма „Хари и Меган“, ще се влошат ли още повече отношенията между двете семейства? Всичко това ще научим следващата седмица след премиерата на следващите три епизода. Датата е 15 декември, а мястото е Netflix.

За още новини от света на звездите, модата и лайфстайла ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари