IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Уилям и Кейт Мидълтън отдават почит на лейди Ди в САЩ

1 декември 2022 18 00

Двамата искат да подобрят имиджа на монархията

Снимка: БГНЕС

Съвсем скоро Кейт Мидълтън и принц Уилям ще пристигнат на официално посещение в САЩ, но не само с цел да участват в церемонията по връчването на наградите Earthshot. По време на пътуването двойката ще отдаде почит на покойната принцеса Даяна.

Човек, близък до кралското семейство, сподели пред Page Six, че лейди Ди е вдъхновила новите принц и принцеса на Уелс за мирни инициативи. Двойката планира да се свърже с „недостатъчно представени общности“, както направи принцеса Даяна.

През февруари 1989 г. любимката на британците пътува до Ню Йорк, където посещава болницата за болни от СПИН в Харлем.

„Принцът и принцесата не искаха да дойдат на награждаването и след това да си тръгнат, те искаха да прекарат време в опознаване на общностите в Бостън“, добави източникът.

Заслужава да се отбележи, че посещението на принц Уилям и Кейт Мидълтън в САЩ е изключително важно за кралското семейство. Имиджът на монархията от другата страна на Атлантика зависи от това колко успешно ще бъде това пътуване, тъй като е силно разклатено след интервюто на принц Хари и Меган Маркъл пред Опра Уинфри.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари