IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-хубавият подарък – Златка Райкова очаква мъжка рожба

19 декември 2022 15 00

Бременната Джулиана Гани на разходка из Прага

IStockphoto

IStockphoto

Златка Райкова сложи край на спекулациите, обявявайки, че очаква момченце. Бившата на Благой Георгиев реши да не чака до Коледа, за да съобщи пола на бебето – най-хубавия подарък, който може да получи за празниците.

В профилите си в социалните мрежи плеймейтктата показа снимки от специалното парти, на която тя и бъдещия татко Карен са спукали балон, от който излезли сини конфети. Разбира се, компания им прави малкият Благойчо, който ще бъде батко на момченцето.

Освен че ще има втори син, Златка разказа и за най-честите неразположения по време на бременността. Отговаряйки на въпроси на фенове, тя посочи, че е изкарала ковид-19, когато е била в първия триместър.

„Бях в най-тежкия период на бременността – гаденето. От ковид умората беше голяма, температура, болки в гърба и то много големи. Изгубих глас и запушен нос. Не беше приятно“, признава Райкова.

Говорейки за корекциите по себе си, Русата Златка разкрива, че в устните си има хиалурон, а в лицето си все още няма филъри, защото кожата ѝ е доста дебела и не е подходяща за инжектиране.

Златка Райкова потвърди – бременна е с второ

Златка Райкова дразни Джизъса със снимки от морето

Райкова има син от Благой Георгиев, докато бебето, което носи в утробата си ще бъде първи наследник за Карен Хачатрян. Двамата вече са избрали име, но не желаят да споделят подробности.

Джулиана Гани с второ бебешко парти

Джулиана Гани и Теодор отпразнуваха годишнина

Джулиана Гани – плеймейтката, на която ѝ върви в любовта, но не и в брака

Бременната Джулиана Гани на разходка из Прага

Междувременно друга бременна изненада последователите си, отбелязвайки се от чужбина. Джулиана Гани, за която се говореше, че ще роди до дни, замина с приятеля си за Чехия.

„Прага – снежна и величествена. Един топъл и семеен уикенд, няма по-хубаво от това“, написа Гани, качвайки снимки от разходката си.

На снимките Джулка и нейният приятел Теодор се целуват на фона на коледен базар. Двамата споделиха, че нямат търпение да дойде Коледа.

Макар да е в напреднала бременност, Гани не се притеснява да пътува на по-дълги разстояния.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари