IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-скандалните звездни изневери на 2022

31 декември 2022 18 00

Адам Лавин и Джейси Джеймс не успяха да останат верни на бременните си съпруги

Getty Images

Getty Images

Нека хвърлим поглед назад към скандалите с изневери на знаменитости, които разтърсиха Холивуд през 2022 г. Започваме с последния подобен скандал, в който беше намесен бившия съпруг на Сандра Бълок – Джеси Джеймс. Само припомняме, че самата Сандра се разведе с бившия мотокрос състезател заради това, че той не успя да ѝ остане верен. Според злите езици Джеси винаги си е падал по пищни, татуирани красавици – нищо общо с приличната визия на носителката на „Оскар“.

Джеси Джеймс – серийният кръшкач не изневери на природата си

На 30 ноември петата съпруга на Джеси, бившата актриса от филми за възрастни Бони Ротън, разкри в профила си в Instagram, че докато е бременна с първото им дете, е хванала съпруга си в изневяра. „Джеси е зает да се опитва да спи с други жени, докато аз съм бременна. Толкова съм наранена от всичко, което ми причини. Не му пука за никого, освен за себе си. Той наистина е отвратително човешко същество“, написа тя.

Няколко дни по-късно Бони добави: „Всеки може да ми се смее, да ми се подиграва, каквото иска. Нищо няма да ме накара да се почувствам по-зле от това как наистина се чувствам в момента.“

Тя също така написа, че не иска да вижда Джеси, че не иска повече да има нищо общо с него. Джеймс, от своя страна, публично отрече да е изневерявал на жена си и дори ѝ се извини в Instagram, като написа: „Съжалявам, че се скарахме и че те обидих.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jesse James (@popeofwelding)

Само един ден след като подаде молба за развод, едва пет месеца след сватбата, Бони изтегли документите и се върна „у дома“ при Джеси. На 5 декември тя написа в социалната медия следното: „Обичам Джеси толкова много и бях много наранена от това, което видях, когато прегледах телефона му. Но искам да работя по брака си, в който вярвам“.

Ден по-късно обаче тя промени решението си и отново подаде молба за развод. Освен брака на Джеси със Сандра Бълок и други две негови връзки приключиха след като той беше „хванат в крачка“ – бракът му с Алексис ДеДжориа и годежът му с Кат Вон Ди.

Адам Лавин отиде твърде далеч с флиртовете

На 20 септември интернет пламна, след като моделът Съмнър Стро публикува видео в TikTok, в което заяви, че тя и Адам Лавин са имали любовна връзка. Красавицата публикува и скрийншотове на телефонните си разговори с вокала на Maroon 5 като доказателство. Адам отрече аферата, но все пак призна, че е имало флирт от негова страна. Той написа в изявлението си в Instagram следното: „Използвах лоша преценка в това, че си позволих да разговарям с друга жена, освен с жена ми, по такъв флиртуващ начин. Не съм имал афера и въпреки това прекрачих границата по време на потиснат период от живота ми“.

Новината беше публикувана малко след като Лавин и съпругата му Бехати Принслу (на основната снимка) обявиха, че очакват третото си дете заедно. Колкото до въпросната Съмнър Стро обаче заяви, че Адам лъже. Освен това тя каза, че Лавин я е попитал дали може да кръсти следващото си дете на нея. Съмнър е на 23 години и е с 20 години по-млада от певеца. Тя сподели, че двамата са се виждали в продължение на година, че по едно време са спрели да се виждат, а няколко месеца по-късно той отново е започнал да ѝ пише.

Съмнър също сподели и екранна снимка, на която се вижда как Адам ѝ е написал следното: „Наистина е нереално колко по дяволите си готина. Поразяваш ме. Но си 50 пъти по-гореща на живо.“ Според Съмнър тя е разкрила аферата, защото е споделила за нея пред приятелки, на които е мислила, че може да се довери, но една от тях се е опитала да продаде историята на таблоид.

Сексапилната Емили Ратайковски не успя да удържи нагона на мъжа си

Емили и

Снимка: Getty

През юли се появиха слухове, че четиригодишният брак на актрисата и модел Емили Ратайковски с филмовия продуцент Себастиан Беър-Макклард е в беда. В средата на месеца Page Six съобщи, че двойката, която споделя малък син, се развежда, защото според сигурен източник Себастиан е изневерил на Емили. Източникът казва: „Той е сериен кръшкач“. Дни по-късно списание People потвърди новината за раздялата. „Те се разделиха наскоро. Това беше решението на Ем. Тя се справя добре. Силна е и е фокусирана върху сина си“, каза вътрешен човек пред списанието. Емили подаде молба за развод в Ню Йорк през септември.

Жерар Пике смени Шакира с нейна по-млада двойничка

Пике и

Снимка: Getty

В началото на юни испанското издание El Periodico съобщи, че Шакира наскоро е зарязала партньора си от повече от десетилетие – Жерар Пике, след като го е хванала с друга жена. Няколко дни по-късно колумбийската певица и футболната звезда от ФК „Барселона“ потвърдиха, че всъщност вече са се разделили. Те замълчаха по обвиненията в изневяра, но впоследствие Пике започна да се появява с младата си приятелка – студентка, която доста наподобява като визия майката на двамата му сина. Оказа се, че той е започнал връзката си с въпросната блондинка, която работи за него, месеци преди официално да се раздели с попзвездата.

Лиъм Пейн не може да се спре

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liam Payne (@liampayne)

В края на май месец списание People разкри, че Лиъм Пейн, бившият певец на One Direction, изневерява на приятелката си – модела Мая Хенри. Малко след това двамата се разделиха тихо. Източник разкри пред MailOnline, че Лиъм е скъсал с Мая преди да си хване новото гадже – модела Алиана Маула. В началото на юни Алиана публикува изявление, в което настоява, че е „много възмутена от обвиненията, които са направени към нея, че се е хванала с мъж, който си има приятелка. Две седмици по-късно Лиъм заряза и Алиана и в момента излиза със съвсем друга красавица. Припомняме, че в миналото през леглото му минаха и красавици като Наоми Кембъл и Черил Коул.

Неудържимият Тристан Томпсън не можа да остане верен на Клои Кардашян

Клои и

Снимка: Getty

Клои Кардашян и Тристан Томпсън се сблъскаха с множество скандали, свързани с негови изневери през 2020 г., след което се разделиха. В епизод от началото на май т. г. в риалити предаването на семейство Кардашян, сестрата на Ким потвърди слуховете от края на миналата година, че тя и Тристан тайно са се помирили през лятото на 2021 г., когато са решили да имат и второ дете (впоследствие те се сдобиха със син, роден от сурогатна майка). И все пак риалити звездата и професионалният баскетболист се разделиха окончателно, след като се разбра, че междувременно и друга жена му е родила дете.

Илон Мъск явно няма скрупули

Сергей Брин

Снимка: Getty

Голям скандал, свързван с две от световните технологични знаменитости, избухна в края на юли, когато вестник The Wall Street Journal съобщи, че изпълнителният директор на Tesla и SpaceX Илон Мъск е имал „кратка афера“ с Никол Шанахан – втората съпруга на неговия добър приятел Сергей Брин (на снимката), съоснователят на Google. Това се е случило в края на 2021 г., а аферата е накарала Сергей да подаде молба за развод с Никол в началото на 2022 година и да прекрати дългогодишното си приятелство с Илон.

Мъск, който по това време излизаше с вече бившата си приятелка Граймс, отрече в Twitter слуховете с думите: „Това е пълна измислица. Сергей и аз сме приятели и бяхме на парти заедно снощи! Виждал съм Никол само два пъти за три години, и двата пъти с много други хора наоколо. Нищо романтично.“

Вестникът не се отказа от твърдението си, като написа: „Ние сме уверени в нашите източници и стоим зад нашите статии“.

Мъжът на Тони Колет ѝ заби нож в гърба

Тони Колет

Снимка: Getty

Тони Колет обяви развода си с дългогодишния си съпруг Дейв Галафаси малко след като се появиха снимки, на които той целува страстно на австралийски плаж друга жена. 50-годишната актриса и носителка на „Оскар“ използва акаунта си в Instagram, за да разкрие, че тя и 44-годишният музикант са се разделили след почти 20 години брак и две общи деца. „С благодат и благодарност обявяваме, че се развеждаме“, започна съвместното им изявление.
Те написаха още: „Нашите деца са от първостепенно значение за нас и ние ще продължим да процъфтяваме като семейство, макар и в различна форма.“

Според много източници обаче австралийската актриса е съсипана от новата връзка на мъжа си. Тя започна редовно да пуска видимо депресивни цитати в профилите си в социалните медии, което притесни нейните фенове относно психическото ѝ състояние.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари