IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-ярките звездни скандали на 2022 година

30 декември 2022 15 00

Разберете кои знаменитости скандализираха света през изминалата година и с какво

Getty Images

Getty Images

Изминалата година поднесе доста изненади и откровени скандали от страна на знаменитостите, давайки повод на хората да ги коментират. Имаше някои наистина шокиращи звездни моменти, които бяха обект на масови интернет спекулации в продължение на месеци. Някои гафове, като прословутия шамар на Уил Смит на Оскарите, се превърнаха в повод за полемика – добро или лошо.

Все още никой не знае кои звездни моменти ще определят 2022 г., оставайки в историята, но нека разберем кои бяха 9-те най-шокиращи истории, свързани с известните личности, за които хората все още говорят:

1. Разривът между Кание Уест и модния свят

Противоречията преследваха Йе през цялата изминала година. Рапърът, дизайнер, бивш съпруг на Ким Кардашян и доскорошен милиардер, успя да загуби стотици милиони долари от разтрогването на супер доходоносните му договори за сътрудничеството на неговата марка Yeezy с няколко големи модни бранда като Adidas, Balenciaga и GAP. Всичко започна след като Кание реши да използва антисемитска реторика онлайн, както и по време на интервюта, а освен това реши да носи тениска, на която пишеше „White Lives Matter“ по време на модното си шоу.

Кание Уест

Снимка: Getty

2. Уил Смит удари шамар на Крис Рок

Уил Смит изненада всички, когато удари шамар на актьора Крис Рок, докато той водеше церемонията на 94-ите награди „Оскар“ в Холивуд, Лос Анджелис, Калифорния на 27 март 2022 г. (на основната снимка). Уил изпита пристъп на много „бутилирана ярост“, когато комика Рок се пошегува с бръснатата глава на съпругата на Смит – Джейда. По време на интервю с Тревър Ноа за The Daily Show, Смит обясни, че не бил в добро емоционално състояние по това време. Факт е обаче, че много хора оневиниха Уил, заради факта, че е защитил жена си, която страда от алопеция (вид оплешивяване).

3. Процесът на Деп срещу Хърд

През 2022 година актрисата Амбър Хърд подаде жалба срещу съдебната присъда за клевета, която отсъди на бившия ѝ съпруг Джони Деп милиони долари обезщетение. По-рано през годината бившата холивудска двойка беше въвлечена в спорен шестседмичен процес, в който актьорът получи обезщетение от 10,35 милиона долара, които Хърд трябваше да му изплати. Позицията на Деп беше, че Хърд го е оклеветила, когато е написала статия във Washington Post през 2018 г., в която се е описала като жертва на домашно насилие. Деп заяви, че чрез внушението, че той е насилник, тя е съсипала кариерата му.

4. Ник Кенън успя да се сдобие с 4 деца, а още едно е напът

Да имаш деца не е скандал, но случаят на Ник Кенън определено е скандален, тъй като той успя да се сдобие с цели 4 наследника от няколко различни жени в рамките на една година. В края на 2021 г. екссъпругът на Марая Кери имаше „само“ седем деца. През 2022 г. той добави още четири, като скоро Алиса Скот ще му роди още едно и така наследниците му ще станат общо 12. През юни той приветства син – Леджендъри Лав от Бре Тиеси. През септември той и Ланиша Коул се сдобиха с дъщеря Оникс Айс, а само няколко дни по-късно той и Британи Бел посрещнаха третото си дете заедно – син Райз Месая. Аби Де Ла Роза пък роди 11-ото му дете – дъщеря Биутифул Цепелин Кенън, през ноември. Де ла Роза и Ник също така споделят близнаци, родени през 2021 г. В момента Алиша Скот отново е бременна от Кенън, след като двамата загубиха в края на 2021 година 5-месечния си син Дзен.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NICK CANNON (@nickcannon)

5. Ким Кардашян облече роклята на иконата Мерилин Монро на Met Gala

Това, че на Ким Кардашян ѝ беше позволено да носи музеен експонат, а именно роклята на Мерилин Монро на Met Gala през 2022 г. скандализира много хора. Темата на бала беше позлатен блясък и Ким реши, че е удачно да облече роклята на Мерилин, с която русата киноикона изпя Happy Birthday на президента Джон Кенеди през 1962 г. Много хора обаче не одобриха този факт, тъй като Ким успя видимо да повреди роклята в зоната на ханша отзад, разпъвайки материята, тъй като тя просто не ѝ беше по мярка. После Ким взе да се оправдава, че през по-голямата част от събитието е носила реплика на роклята. Преди това пък тя се похвали, че е отслабнала 7 килограма за три седмици, специално за да се побере в дрехата на холивудската легенда. Феновете на Монро бяха разстроени, че Кардашян използва част от наследството на покойната звезда. Критиците на пазенето на диети пък бяха ядосани от призива на Кардашян да се гладува в името на суетата.

Ким като

Снимка: Getty

6. Турнето на филма „Не се тревожи, скъпа“ по-скоро ни разтревожи

Слуховете за предполагаема вражда на снимачната площадка между Оливия Уайлд и Флорънс Пю, звездата от филма на Уайлд „Не се тревожи, скъпа“, стигнаха до върха на филмовия фестивал във Венеция на 5 септември. След неудобна сесия с въпроси и отговори, на която Пю не присъства, актьорският състав се събра за премиерата. Докато седяха в киното, Хари Стайлс, който по това време беше гадже на Уайлд, седна до Крис Пайн – друг участник в проекта. Според очевидец Стайлс се е изплюл върху обувките на Пайн, докато е минавал покрай него, за да седне на мястото си. Онлайн детективите веднага проучиха видеото в детайли и наистина са видели плюнка да лети към Пайн, въпреки че Хари и Крис категорично отрекоха подобна случка.

Не се

Снимка: Getty

7. На принц Хари не му беше позволено да носи униформа на погребението на кралицата

Кралица Елизабет II почина на 8 септември, а принц Хари и Меган Маркъл точно по това време се намираха в Европа. Дворецът обаче обяви, че само „работещите“ членове на кралското семейство ще имат право да носят военните си униформи на петте публични събития в чест на кончината на кралицата. Така Хари, въпреки 10-те си години служба в британската кралска армия, нямаше право да носи военната си униформа. Освен това стана ясно, че скандалната Маркъл, която разедини британската кралска фамилия, не е била допусната до смъртния одър на кралицата.

принц Хари

Снимка: Getty

8. Разглезената милиардерка Кендъл Дженър не може да нареже краставица

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

По време на един от епизодите на риалити предаването на семейство Кардашиан, супермоделът Кендъл Дженър се опита да си нареже краставица като лека закуска. Опитът ѝ не мина никак добре. Клипът завладя онлайн пространството, като хората масово се чудеха дали разглезената богаташка наследница Дженър някога изобщо е влизала в кухнята и дали е държала кухненски нож в ръцете си. Хората също така отбелязаха начина, по който майка ѝ, Крис Дженър, извика властно „готвача“ да нареже краставицата на дъщеря ѝ, вместо да използва името на въпросния човек.

9. Никола Пелц и Виктория Бекъм заформиха конфликта снаха – свекърва

Виктория Бекъм и новата ѝ снаха – милиардерската наследница Никола Пелц (съпруга на най-големия син на дизайнерката и бившата футболна звезда Дейвид Бекъм – Бруклин), така и не можаха да се погодят. Двете дами заформиха отявлена класическа вражда снаха – свекърва. Оказа се, че всичко се корени във факта, че на сватбата си през месец април 2022 година Никола пренебрегна бранда на майката на Бруклин, а вместо това избра да носи рокля на Valentino Couture. Оттогава отношенията на двете най-близки дами на Бруклин са ледени.

10. И накрая – Илон Мъск и Twitter

Каквото и да се случва с технологичния магнат Илон Мъск и социалната медия Twitter, която той ту купуваше, ту се отказваше да купува, факт е, че сделката за придобиването ѝ предизвика много скандали и полемика. Освен това се оказа, че има доста недоволни хора, които не искаха Мъск да притежава Twitter и обявиха, че спират да използват тази платформа.

Илон Мъск

Снимка: Getty

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари