IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сара Мишел Гелар показа какви панталони носи, за да изглежда висока

23 декември 2022 14 50

Въпросните панталони били „магически“ според актрисата

Getty Images

Getty Images

Сара Мишел Гелар, която е с ръст от едва 163 см, разкри, че носи „магически панталони“, за да добави още сантиметри към своята височина или поне така да изглежда. Съпругата на Фреди Принц-младши използва профила си в Instagram в понеделник, за да покаже своите „магически“ панталони, които я правят да изглежда доста по-стройна.

45-годишната актриса разкри, че нейната тайна да симулира илюзията за височина са чифт широки панталони, дълги до пода. „Тези панталони са магия“, написа тя в Instagram профила си, споделяйки снимка на въпросната дреха. „Те всъщност ме карат да изглеждам по-висока или поне не изключително ниска“.

Вълшебните панталони на Сара всъщност имат бизнес излъчване, но не твърде делово, а по-небрежно. Гелар, която е най-известна с ролята си на Бъфи Съмърс от хитовия научнофантастичен драматичен сериал „Бъфи, убийцата на вампири“ разкри още, че панталоните с широки крачоли са на италианската модна марка Brunello Cucinelli.

Панталоните са в кремав цвят, а Сара ги носи с широк колан в цвят екрю на талията си и ги е съчетала с елегантна бяла риза и... разбира се, обувки на висок ток.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари