IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фреди Принц джуниър за тайната на 20-годишния си брак със Сара Мишел Гелар

28 ноември 2022 09 00

Актьорът се завръща на екран с коледния филм Christmas with You по Netflix

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Бракът между Фреди Принц джуниър и Сара Мишел Гелар е един от най-стабилните в Холивуд. Двамата рядко говорят за личния си живот, не показват децата си в социалните мрежи и няма да ги видите заедно на всяко едно светско събитие. Предпочитат да пазят щастието си далеч от обективите на фотографите и това може би е най-доброто решение, което може да се вземе в индустрия като киното.

Ако направите анкета и попитате каква е тайната на щастливия брак, всеки участващ ще ви даде различен отговор. Според някои, това е безрезервната любов между двама души, според други – разбирателството, трети ще изберат правото на лично пространство, а четвърти ще кажат общите интереси и хобита. Фреди Принц обаче има доста нестандартно мнение по този въпрос, което е добре да се вземе под внимание, имайки предвид успешния му брак, продължил вече 20 години.

„Мразя бъркотията. Ако нещо е мръсно, аз го почиствам“, казва актьорът, който се завръща към киното с филма Christmas with You по Netflix. По време на участието си в австралийското шоу The Kyle & Jackie O, Принц признава, че често заменя съпругата си в кухнята, като готви и мие чиниите едновременно, защото не може да понася хаос в дома. „Не понасям бъркотията. Стаята ми е безупречно чиста, колата ми е безупречно чиста. Ако закъснея с един ден за фризьор, полудявам“, допълва той.

В семейния дом той е поел по-голямата част от домакинските задължения, като освен че готви и чисти, той също така пере. „Майка ми беше готвач, така че се научих как да готвя, а се ожених за човек, който не може. Така че уменията ми са необходими. Тя има нужда от мен, за да живее и да съществува“, казва Фреди за съпругата си Сара Мишел.

И докато актьорът признава, че дори след 20 години брак, все още разсмива любимата си, той не е направил едно задължително нещо – да я гледа в „Бъфи, убийцата на вампири“. Именно сериалът от 90-те прави актрисата световноизвестна и я превръща в една от най-желаните дами в Холивуд. На въпроса дали нарича съпругата си „Бъфи“, Принц джуниър отвърна, че никога не е използвал този прякор, защото не е гледал сериала.

През септември двойката, която споделя 10-годишния син Роки и 13-годишната дъщеря Шарлот, отпразнува 20 години. В социалните профили и на двамата актьори се появиха специални съобщения по случай годишнината, придружени от романтични снимки. Принц джуниър се пошегува, че все още си чака милиона от водещия Хауърд Стърн, който е заложил, че той и Сара Мишел Гелар няма да останат завинаги заедно.

Сара Мишел Гелар отпразнува 13-тата годишнина от брака си

Надникнете в имението на Сара Мишел Гелар и Фреди Принц Джуниър

На въпроса дали връзката им ще бъде успешна, актьорът отговаря още през 2002 година: „О, абсолютно, ще бъде вечна“. Очевидно пророкът в него е проговорил, тъй като 20 години по-късно любовта между него и съпругата му е все още жива. Актрисата също се включи в майтапа и заяви, че Хауърд Стърн е длъжник на цялото семейство.

Christmas with You вече може да се гледа в Netflix.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари