IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сара Мишел Гелар: Важно е да говорим с децата си за различната сексуалност

3 юни 2022 11 00

Актрисата споделя как тя разисква темата със своите наследници

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Сара Мишел Гелар приема ролята си на родител и поддръжник на ЛГБТ общността доста сериозно.

45-годишната актриса даде интервю пред списание People, в което говори за важността да учим следващото поколение на приобщаване. Тя е част от музикалното видео Taste So Good на кампанията на Cann and Weedmaps по случай месеца на прайда.

„Мисля, че всичко трябва да е свързано с приобщаването. Трябва да съдим хората само по техните действия, но сме заети с поставянето на етикети и рамки. А не трябва да е така“, казва Гелар пред People. Тя допълва, че се опитва да учи децата си да бъдат добри и съпричастни хора, а не се интересува какви професии ще имат след време.

Актрисата е майка на две деца – 12-годишната Шарлот Грейс и 9-годишния Роки Джеймс – и отбелязва, че идването от Ню Йорк означава, че е израснала в „странен балон“, където не е осъзнавала, че хомофобията и другите форми на дискриминация са толкова широко разпространени проблеми. „Това не беше нещо, с което се бях сблъсквала досега“, обяснява тя.

„За щастие, децата ми растат в Лос Анджелис, където от малки разбраха, че някои деца имат двама бащи, други – две майки, а трети пък са само с един родител. Просто такава е ситуацията“, разказва още Гелар. Според нея, всеки от нас трябва да си вади заключение за другия, базирайки се на неговите действия, а не на сексуалната му или полова ориентация.

Актрисата посочва, че в днешно време е трудно да бъдеш млад, защото все повече етикети се поставят от обществото и трудно се постига разбиране между хората. Самата тя обяснява, че все още търси себе си, а вече е на 45 години, семейна и с деца.

Гелар и съпругът ѝ Фреди Принц Джуниър имат собствени последователи от ЛГТБ общността, които се увеличават с всяка година. „Имаме си шега, в която казвам, че гейовете са обикнали първо мен, а той ми отвръща, че в момента харесват повече него“, споделя Сара.

Звездата от „Бъфи, убийцата на вампири“ се появява заедно с Кеша, Патриша Аркет, Гъс Кенуърти, хейли Кийоко, Винсент и звездите от предаването RuPaul's Drag Race Кери Колби, Уилоу Пил и Джорджъус във видеоклипа Taste So Good, пуснат на 31 май. Във видеото е включена и емблематичната сцена от „Секс игри“, където Сара Мишел Гелар се целува със Селма Блеър. Този път обаче тя е изпълнена от Кийоко и Кери Колби.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари