IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селма Блеър и Сара Мишел Гелар показват как да се целуваме по време на пандемия

9 декември 2020 08 40

Двете си припомниха сцена от филма „Секс игри“

БГНЕС

Кой е единственият начин да се целунете безопасно през 2020 г.? Това показват организаторите на филмовите награди на MTV чрез две известни актриси – Селма Блеър и Сара Мишел Гелар. В ново видео, посветено на събитието, те ги карат да пресъздадат една от най-известните сцени от филма „Секс игри“.

През 1999 г. двете колежки печелят наградата за най-добра целувка на екрана. Двадесет години по-късно, двете отново се целуват пред камерите, но докосването между устните им е доста по-различно. Заради разпространението на коронавируса, между тях има плексигласова преграда. Няколко месеца от началото на пандемията, такива има навсякъде около нас, пречещи на истинското общуване между хората, но предпазващи от заразяване.

В „Секс игри“ Сара, която играе богатата тийнейджърка Катрин, се хваща на бас с доведения си брат Себастиан (Райън Филип). Той трябва да прелъсти невинната Сесил Колдуел (Селма Блеър). Освен това има и за задача да свали най-заклетата девственица в училището – Анет Харгроув (Рийз Уидърспун). Ако го направи, тя ще спи с него за една нощ, в случай, че не успее, той ще ѝ подари своя прекрасен „Ягуар“.

Една от най-известните сцени от филма, след който много тийнейджъри дръзват да разкрият сексуалността си, Катрин учи Сесил как да се целува, като ѝ показва буквално върху нея. Години след това двете коментират, че тяхната целувка наистина е била шокираща за много пуритани, но и катализатор за младите хора, които не са хетеросексуални.

„Е, беше супер горещо“, обяснява Гелар. Селма пък я прекъсва с думите: „Не, грешиш!“.

„Пазете се, MTV. 2020 скоро ще свърши“, казва Сара, след като размазва лицето си в преградата, а Селма оставя отпечатъка от червеното си червило върху нея.

През 2000 г. Селма Блеър и Сара Мишел Гелар се целуват на сцената на MTV Movie & TV Awards.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари