IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

24-годишно приятелство: Селма Блеър и Сара Мишел Гелар

1 февруари 2022 08 30

Двете дами се събраха с режисьора на „Секс игри“

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Приятелство, което не може да бъде разрушено от нищо!

Сара Мишел Гелар и Селма Блеър отбелязаха 24 години от запознанството си, събирайки се с режисьора на филма „Секс игри“. Именно на снимачната площадка двете дами започват своето приятелство, което продължава да е силно и до днес. В Instagram режисьорът Роджър Къмбъл сподели снимка, на която позира с актрисите, наричайки срещата им „Тайното общество“.

„24-ата годишна среща на Тайното общество. Всеки го прави... просто никой не говори за него. ОСВЕН МЕН!“, написа 55-годишният Къмбъл, напомняйки за някои от най-известните реплики от филма. Селма Блеър веднага се включи в коментарите, като заяви, че описанието е прекрасно и ще го открадне. Сара Мишел Гелар реши да направи абсолютно същото.

Малко по-късно Гелар сподели същата снимка, като я допълни от по-близък кадър, на който се виждат само с Блеър. Двете дами и Къмбъл се срещнаха отново и през 2020 година. Тогава Блеър попита последователите си: „Кой знаеше, че това трио от „Секс игри“ ще остане завинаги заедно?“. Феновете веднага поздравиха тримата, че все още поддържат връзка и доказват, че в Холивуд приятелството наистина може да съществува.

По-рано през месеца Селма Блеър и Сара Мишел Гелар отново се събраха, но този път към тях се присъедини домашният любимец на Блеър. Оказва се, че кучето на актрисата е завършило успешно дресировката си, а Гелар е била част от празненството. „Обичам кучето си и обичам приятелите, които обичат кучето ми“, написа Селма върху снимка, публикувана в историите ѝ в Instagram.

На кадъра Гелар целува кучето Скаут, като самата актриса също публикува снимка в своите истории. „Обсебена съм. Целувам кучето ти така, както целувам теб“, написа тя, намеквайки за целувката, която споделя с Блеър в „Секс игри“ и са повтаряли на няколко пъти през годините.

Най-скоро дамите повториха целувката си през 2020 година, спазвайки всички мерки за безопасност по време на пандемията. Тогава те се намираха от двете страни на плексиглас по време на наградите на MTV. Две десетилетия по-рано Блеър и Гелар печелят наградата за най-добра екранна целувка.

През 2021 година пък Селма намери друг начин да почете интимния момент с приятелката си. Тя взе картонена версия на Гелар, която е намерила на гаражна разпродажба. „Когато най-добрата ти приятелка работи надалеч, това изглежда е единствената възможност“, написа актрисата по това време.

Преди години Блеър споделя пред списание People как Гелар е била до нея по време на диагностицирането ѝ с множествена склероза през 2018 година. Сара Мишел често е идвала в дома на приятелката си, за да нахрани както нея, така и 10-годишния ѝ син Артър Сейнт.

„Много е странно как в най-стресиращия момент аз се чувствам най-щастлива. Мисля, че е защото научих, че имам хора, които ме подкрепят и ме обичат. Виждах как хората отделят от времето си, за да ми помогнат“, казва актрисата пред People. Допълва, че приятелите ѝ са се застъпили за нея по начин, по който никога не би си представяла.

В момента множествената склероза на Селма Блеър е в ремисия, но актрисата споделя, че не е напълно излекувана, тъй като все още няма лек за болестта.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари