IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Безчувствен: Такъв бил бракът на Ким Кардашян и Кание Уест

23 декември 2022 17 40

Това твърди бившият им бодигард

Getty Images

Getty Images

Според бившия бодигард на знаменитата двойка Ким Кардашян и Кание Уест бракът им бил абсолютно „безчувствен“, като бившите съпрузи изобщо не показвали каквато и да е емоционална връзка по между си.

Кание и Ким се разделиха след седем години брак, от който имат четири деца, но бившият им бодигард е убеден, че между екссъпрузите изобщо не е личала каквато и да е привързаност, интимност или нежност.

По време на интервю за вестник The Sun, бившият бодигард на двойката, Стив Станулис, разкри, че никога не е виждал Кание и Ким да се прегръщат, целуват, галят и др. за времето, в което е работил за тях двамата през 2016 г.

Станулис разкри, че се е почувствал така „Сякаш открих Титаник. Никога не съм ги виждал да се гушкат, да се държат за ръце или да проявяват някаква романтика един към друг.“ Стив рекламира в момента своя документален филм, озаглавен „15 дни с Кание“, който трябва да излезе следващата година.

В разказа си за връзката на рапъра и риалити звездата той добавя: „Знаете ли, дори когато бяха заедно, те не се целуваха за здравей или за довиждане. Никога не съм виждал проява на обич помежду им.“

Бившият бодигард е прекарвал по-голямата част от деня си с Кание, около 18 часа, признавайки че е виждал Ким само 4-5 пъти за тези 15 дни. Преди това през 2016 г. Кание Уест и Ким Кардашян заплашиха да го съдят за 10 милиона долара за „неверни и клеветнически изявления“.

Стив разкри още, че двойката сама е давала информация на папараците за местонахождението им: „Нямаше начин папараците да не бъдат извикани предварително. Определено имаше някой, който им се обаждаше. Това е моето мнение. Просто казвам, че не беше случайно, че където и да отидехме, те винаги бяха там. Може би просто са по-добри детективи, отколкото си мисля.“

Ким и Кание започнаха връзката си през 2012-а, малко преди Кардашян да се разведе с втория си съпруг Крис Хъмфрис. Тогава двамата споделиха пред медиите, че са били приятели преди да започнат романтичните си отношения. Уест и Кардашян сключиха брак през 2014-а, разделиха се през 2021 г., а се разведоха окончателно през 2022 г.

 

 

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари