IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дуа Липа строи луксозно имение в Албания

4 януари 2023 10 40

Певицата получи гражданство през ноември 2022 г.

БГНЕС

БГНЕС

Дуа Липа стартира годината с мащабен проект за нов дом. Той обаче няма да е във Великобритания, а в Албания – родината, от която са нейните корени.

Според източник на Page Six, певицата е пожелала да построи просторно имение в Саранда, Албания, което ще струва милиони долари.

По данни на изданието, новият дом на Липа в крайбрежния град ще бъде разположен срещу гръцкия остров Корфу. И ще разкрива уникална гледка към Йонийско море.

Певицата притежава и апетитен имот в Лондон. Там паркира два спортни автомобила – Jaguar I-Pace и Jaguar F-Type.

Дуа Липа получи албанско гражданство

Припомняме, че през ноември 2022 г. самата изпълнителка, родена във Великобритания, получи албанско гражданство. То ѝ бе връчено лично от президента Байрам Бегай, който положи клетва само два месеца по-рано.

Звездата е родена във Великобритания, но нейните родители – Анеса и Дукаджин Липа, са албански имигранти.

Между 11 и 15-годишна възраст, Дуа живее със семейството си в Косово. „Не бих го променила за нищо на света, защото наистина ми помогна да стана това, което съм“, коментира тя преди време.

Ново 20: Дуа Липа излиза с рапър

Пола от рециклиран деним: Ах, тази Дуа Липа!

Дуа Липа на почивка из топкурортите на роднaта Албания

Изпълнителката обожава Албания

През 2016 г. изпълнителката на Levitating и нейният баща основаха фондация Sunny Hill. Чрез нея започнаха да набират средства за годишни концерти в Албания. Оттогава до днес те помагат на хора, изпитващи финансови затруднения в страната.

За последно Дуа бе за по-дълго в Албания през лятото на 2021 г. Тогава тя бе на почивка в Албания заедно с родителите си и своя бивш приятел Анвар Хадид. Тогава те бяха поканени на специална вечеря с премиера Еди Рама.

По последни данни, в момента певицата е с рапъра Джак Харлоу. Двамата се срещнали на събитие в Лос Анджелис през ноември, като оттогава са доста близки и в „постоянна комуникация“.

По-рано Липа бе свързвана с тв водещия Тревър Ноа.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари