IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пола от рециклиран деним: Ах, тази Дуа Липа!

15 ноември 2022 14 50

Певицата я комбинира с кожени ботуши

БГНЕС

БГНЕС

Пола от рециклиран деним е едно от актуалните предложения тази есен. През последните няколко години все повече звезди показват, че носят дрехи, които са съшити от стари дънкови парчета в различен цвят. След Камила Кабейо и Кейти Пери, които ни вдъхновиха с визия в този стил, дойде ред на тяхната колежка Дуа Липа.

Всички знаем, че младата изпълнителка винаги се облича доста провокативно. Сега, въпреки по-ниските температури навън, тя сложи минипола. Парчето сякаш е отрязано от чифт непотребни дънки, а към него има голяма метална катарама.

Пола или колан от рециклиран деним?

Точно както през лятото Джулия Фокс ни показа как реже своите дънки и от тях прави къс топ и какво ли още не, Липа е решила да последва въпросния тренд. На нейните последни снимки в социалните мрежи я виждаме да носи нещо като огромен деним колан на Diesel. Той е съчетан със син пуловер на същата марка.

Миниполата има висяща част от едната страна, за да имитира по-широк колан. В случая Дуа я носи на бос крак, но тя може да се комбинира и с подходящ чорапогащник.

Син деним ли? 2022 г. е за цветните панталони

Мода пролет/лято 2022 – деним пачуърк

Червило и дълги кожени ботуши в червено е онова, което допълва визията на изпълнителката, която не е най-подходяща за есента (заради нейната дължина), но ако се съчетае с връхна дреха, няма никакъв проблем.

Модни тенденции: Камила Кабейо със светъл деним

Как ще носим деним тази година?

Дуа Липа обожава деним

Късата пола не е първото нещо от рециклиран деним в гардероба на звездата. През май тази година тя носеше подобен модел, но тогава той бе ушит от по-малки парчета. Освен него, имаше бюстие и ботуши от рециклиран деним, с които се разходи из улиците на Милано.

В началото на пролетта пък изпълнителката отново провокира феновете си, вдъхновявайки ги за капитонирани дънки, бюстие и чанта.

За още тенденции и новини от света на модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари