IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Модни тенденции: Камила Кабейо със светъл деним

30 април 2022 16 30

Певицата повтори тоалет на Бритни Спиърс

БГНЕС

БГНЕС

Коя дреха в гардероба никога не излиза от мода? Може би ще се сетите за дънковите пола или яке и ще бъдете прави! Каквото и да идва като тенденция, тях винаги може да извадим и да комбинираме с какво ли не. А тази пролет ще видим много модели в светъл деним. Именно на такъв заложи Камила Кабейо.

Певицата избра уникален костюм от светъл деним за едно от своите участия. А след като показа снимки, мнозина я сравниха с Бритни Спиърс. Преди повече от 10 години русата поп икона имаше почти същия, излизайки с Джъстин Тимбърлейк.

Кабейо излезе на сцената на Today Show с ансамбъл от светъл деним. Той включва гащеризон и дълго манто. И двете са направени от различни парчета, подобно на техниката пачуърк.

Тоалетът на Камила е сходен на тези от светъл деним, с които Бритни и Тимбърлейк се появиха на Американските музикални награди през 2001 г.

Онова, което се отличава във визията на 25-годишната изпълнителка, е корсетът – горната част на гащеризона. Ръкавиците от деним на ръцете ѝ също са доста ефектни.

В своя профил певицата показа по-отблизо своя ансамбъл и част от кадрите, които си е направила по време на срещите с фенове.

Кабейо се появи в Today Show, за да изпълни няколко сингъла от албума си Familia, включително Bam Bam и Boys Don’t Cry.

„Сега, когато съм необвързана, нося много повече червило… и гланц, защото не харесвам усещането да целувам някого с гланц“, призна наскоро Камила, която вече не е гадже на Шон Мендес.

Преди да облече комплекта от син деним, който ни връща назад в годините, звездата се снима с къси панталонки и мрежест чорапогащник. Тях тя комбинира с изрязано боди и шарено сако.

Ето и още идеи за вашия пролетен гардероб, които да разгледате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари