IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетна мода: Ванеса Хъджинс е кралицата на Коачела

20 април 2022 16 30

Мария Бакалова също беше на фестивала

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Пролетта в Съединените щати не започва, докато не се проведе музикалният фестивал Коачела. Под откритото небе на Калифорния се събират хиляди и хиляди меломани, които заедно се забавляват, носейки цветни тоалети и забравяйки за различията в културата, расата, пола и сексуалната ориентация. В продължение на една седмица музиката е тази, която владее живота и ежедневието им.

На Коачела се събират и много известни личности, което привлича още повече обикновените фенове. Те се надяват да срещнат своите идоли и често тази мечта се превръща в реалност. През годините на фестивала са присъствали имена като Нина Добрев, Кендъл Дженър, Хейли Бийбър, Ванеса Хъджинс, Парис Хилтън и много други. Голяма част от тях се завърнаха и тази година, след като събитието най-накрая отново беше подновено след двугодишна почивка заради коронавируса.

Тази пролет изпълнителите бяха едни от най-нашумелите имена през последните години, включително Били Айлиш, Хари Стайлс, Doja Cat, Megan Thee Stallion, The Weeknd и групата Swedish House Mafia.

Коачела се превърна и в нещо като пространство за създаване на пролетни тенденции. Звездите изваждат най-добрите си тоалети за по-топлото време, с които показват комбинация между удобство и стил. Въпреки множеството известни имена, които се разхождат по калифорнийската поляна, кралицата на Коачела е една и това е Ванеса Хъджинс.

През годините Хъджинс е доказала, че е на върха в класацията за пролетни тоалети, особено такива, подходящи за музикален фестивал. Тази година не беше по-различно. Актрисата показа два различни стила, които заслужават еднакво внимание.

След двугодишна почивка, Ванеса очевидно нямаше търпение да се завърне на поляната, а модният ѝ избор беше още по-добър от предишните. Актрисата сподели няколко снимки в социалните мрежи, на които позира с първата си визия. Тя се състоеше от сребърна рокля на дупки, под която блестеше черен бански костюм. Тоалетът беше допълнен от смесица от произволни аксесоари – каубойска шапка, чокър, изработен от златни пръстени, слънчеви очила, чанта от Valentino и черни кубинки.

„Госпожица В е тук, готова за служба“, написа Хъджинс под колекцията от снимки. Тя публикува и по-близък кадър, който е заснет вечерта след края на първия ден от фестивала, показвайки по-обстоен поглед върху тоалета.

Пред E!News актрисата сподели, че прякорът ѝ „Кралица на Коачела“ е доста сладък. Според нея, фестивалът е едно от местата, където хората се чувстват свободни да изразят себе си чрез модата и музиката.

Изразяването на себе си продължи и на следващия ден, когато Хъджинс облече нов тоалет, достоен заместник на първия.

В неделя актрисата публикува няколко снимки в Instagram, на които показа причудливия си розов комплект, който носеше в последния ден от първия уикенд на Коачела. Едноцветният тоалет включваше прозрачни панталони с висока талия, дълъг до пода шал и плетено бюстие. Всичко това беше допълнено от розово-зелена шапка, слънчеви очила, няколко сребърни бижута и изящен тюркоазен медальон.

Малко по-късно Хъджинс позира и с друга комбинация от къси дънкови панталонки и тюркоазено горнище във формата на пеперуда. Тя допълни визията с високи чехли на платформа, няколко гривни на крака, кръгли обеци и няколко колиета. Къдравата ѝ черна коса беше пусната свободно да пада покрай лицето ѝ.

До края на Коачела – 24 април – остават още няколко дни, така че с нетърпение очакваме да видим какво ще измисли Ванеса Хъджинс тогава.

Мария Бакалова също бе сред звездите

Българката Мария Бакалова също се изяви на фестивала. Тя публикува няколко снимки в социалните мрежи, на които позира с група приятели. Актрисата облече къса розова рокля с флорални мотиви, допълнена от зелена раничка, няколко колиета, а косата ѝ беше оформена във висок кок.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари