IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Исках нещо обикновено, спокойно и уютно“: Ванеса Хъджинс ни разхожда в дома си

3 ноември 2021 10 30

Актрисата е кръстила имението си „Малкия Демил“

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ванеса Хъджинс е намерила перфектното място, на което може да се отпусне и да бъде себе си.

Когато не пътува по света, 32-годишната актриса има идеалното скривалище, което ѝ предлага защита от целия свят. Ванеса отвори вратите си и покани целия свят в своя впечатляващ грузински дом, който е напълнила с растения, европейски стил и няколко намека за златната ера на Холивуд.

Домът, който носи името „Малкия Демил“, е построен от холивудската легенда Сесил Б. Демил през 1922 година за любовницата му. Вътре Ванеса отдава почит на първия собственик със стар филмов плакат, закачен точно на входа. Това обаче не е единственото историческо нещо от Холивуд, което актрисата притежава. Тя има портрет на Натали Ууд в дневната си, както и един на Мерилин Монро, който виси над банята. „Това е нещото, което искаш да видиш, когато влизаш в банята. Чувстваш се сигурна“, казва Хъджинс пред Architectural Digest.

Имението, което звездата закупува през 2018 година, е било обзаведено с помощта на интериорния дизайнер и близък приятел Джейк Арнолд заедно с Ашли Тисдейл, която е колежка на Ванеса от филмите High School Musical и един от най-близките ѝ хора. Вътре хората могат да видят множеството награди Teen Choice, които висят по стените, както и няколкото стари издания на книги по рафтовете, включително няколко относно вещиците.

Ванеса описва дома си като „френски“ и „чувствителен“, отбелязвайки, че заобикалящата го площ е пълна с маслинови дръвчета, които могат да се видят през огромните прозорци и френските врати. „Исках нещо обикновено, спокойно и уютно“, казва звездата преди да допълни, че е огромен фен на свещниците и има доста от тях из цялата къща. Според Хъджинс, е важно човек да притежава цветя, затова тя има много големи растения, букети и аранжировки, които ѝ подобряват настроението и я карат да обича живота.

„Подовете бяха повратната точка, когато купувах къщата“, казва актрисата. Земята, върху която стъпва, е направена от френски дъб от 18-и век, взет от стара църква в Европа. Преди Хъджинс да се нанесе в къщата, там е живял актьорът Гари Олдман, който всъщност е поръчал стария паркет.

Кухнята, която зрителите виждат в клипа, е изцяло реновирана от Ванеса по време на пандемията. „Реших, че трябва да си измисля някакъв проект и затова реших да променя тази стая“, казва тя. Освен прекрасни плотове и уреди, вътре може да видите ексцентричен плакат на House of Hackney, в който са включени дракони и гъби.

Обяснявайки, че обича „странните и уникални неща в дома си“, актрисата показа малкото прозорче, което има върху вратата на кухнята си. Казва, че не знае дали прозорецът е от лодка или подводница, но е много доволна, че го има в дома си.

Що се отнася до „романтичната“ ѝ дневна, Хъджинс показа луксозния италиански абажур от 50-те години на миналия век, който е точно над масата. Стаята позволява на гостите да излязат точно в градината с маслиновите дръвчета, осигурявайки нужното спокойствие и чист въздух след вечеря.

На горния етаж Ванеса показа спалнята си, която е цялата в оранжево. Стаята е в тотален контраст с готическата баня, чийто основен цвят е черното. Актрисата я определя като едно от най-любимите ѝ места в цялата къща и смята, че е нещо като сексапилна пещера.

Извън къщата, пространството на Хъджинс включва множество овощни дървета, тухлена пещ за пица, още зеленина и варовикови плочки, които придават усещането за европейски дух. Освен това актрисата има доста свободно място, което може да използва, когато детето в нея се обади. „Исках място, на което можеш да тичаш и да се чувстваш все едно си в парк“, казва Ванеса. Допълва, че това е зоната, в която заедно с приятелите ѝ се наслаждават на чистия въздух и се завръщат в детството си.

Разбира се, Хъджинс притежава и огромен басейн с джакузи, както и седяща зона около огнище, където с приятелите ѝ прекарват вечерите си в разговори и забавления.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

qw ( преди 2 години )
не мога да разбера защо в статията се говори за " грузинск" дом?авто превод или някакъв вид google translate?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар