IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Надникнете в изящния дом на супермодела Каролина Куркова

24 септември 2021 10 30

Красавицата продава апартамента си в Ню Йорк за 4,7 милиона долара

БГНЕС

Супермоделът Каролина Куркова е решила да се раздели с изящния си апартамент в Ню Йорк за сумата от 4,7 милиона щатски долара. Родената в Чехословакия дългокрака красавица може да се похвали с жилище, което предлага невероятна гледка към река Хъдсън.
Каролина признава, че сама е обзавела уникалния имот, с чийто интериор за пореден път демонстрира страхотното си чувство за стил.

Апартаментът на блондинката се намира в луксозна сграда в района Трибека.

За жилището тя споделя в своя Instagram акаунт следното: „Показвам ви своя първи апартамент в Трибека. Това е толкова специално за мен място, тъй като беше първото жилище, което сама проектирах. Между тези стени имам безброй спомени... Това жилище е свързано с много забавно време в живота ми, когато бях на 20 години, живеех и работех като модел в града.“

Тя добавя още: „Това пространство има силна енергия. Само надникнете вътре...“

Апартаментът на Куркова има три спални и може да се похвали с някои интересни дизайнерски детайли, включително цяла стена, покрита с телешка кожа. Както и антре – художествена минигалерия, в която тя е изложила множество произведения на изкуството.

Дневната на манекенката е от отворен тип, а в трапезарията ѝ има полилей от ратан над масата за хранене. Цялото жилище е решено с бели стени и дървени подове с цвят махагон.

Махагоновият оттенък наистина затопля атмосферата в апартамента, който иначе е твърде модернистичен. Баните се отличават с изобилие от бели облицовки, а в голямата кухня има акценти от матирано стъкло.

Основната спалня на апартамента може да се похвали с гардеробна, баня и балкон. В жилището има още стая за гости и домашен офис. Преди няколко месеца 37-годишната Каролина роди на съпруга си Арчи Дръри трето дете – момиче, кръстено Луна, като семейството се премести за постоянно да живее в Маями, Флорида.

Освен това съпрузите имат и двама сина – Тобин и Ноа, съответно на 11 и на 5 години. Любопитното в тяхната връзка е, че двамата се запознават чрез Facebook и че той е бивш военен, служил в Ирак.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

v ( преди 2 години )
щом е родена в Чехословакия - стара е за тебе !!!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар