IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетна мода: Ванеса Хъджинс задава тенденциите за сезона

10 март 2022 16 30

Актрисата закри Месеца на модата със стил

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

В началото на Месеца на модата марката Miu Miu показа нестандартния си прочит на минипола. Тогава по подиума се разходиха дами, които носеха дизайн, чиято дължина едва стигаше до началото на бедрото им. Колкото и да не беше долюбван от потребителите в социалните мрежи, стилът бързо се превърна в истинска сензация и започна да се появява върху всяка една корица на списание. Стигна дори дотам, че беше носен от Никол Кидман на корицата на Vanity Fair за техния холивудски брой.

Miu Miu са известни с това, че често се противопоставят на хорското мнение и се разграничават от вече утвърдени тенденции. Те искат да стартират нещо ново, което да бъде популярно не само сред потребителите им, но и сред звездния елит. Оказва се, че успяват да постигнат целта си, като през последните няколко седмици не само Никол Кидман попадна в списъка им, но и колежката и Ванеса Хъджинс.

За края на Месеца на модата, Хъджинс може би намери перфектния тоалет, с който едновременно показва, че е готова за пролетта и лятото. За дефилето на Miu Miu в Париж актрисата се появи с дънково бюстие, по чиято цяла повърхност беше изписано логото на италианската модна къща. То беше комбинирано с карирани боксери с висока талия, на които отново имаше надпис Miu Miu, и овърсайз блейзър, който придава сексапил към по-спортната визия.

Хъджинс може и да пропусна миниполата, но със сигурност ще бъде вдъхновение за феновете си, когато се опитват да сглобят следващия си тоалет за излизане с приятели. Бюстието е в традиционна форма на триъгълник, но включва широка подгръдна лента и лого от светъл деним. Едри черни токчета на платформа и висока, лъскава опашка завършиха визията на актрисата.

Тоалетите за Седмицата на модата на Хъджинс варираха от елегантни до супер секси този сезон, включително прозрачна лилава рокля за дефилето на Valentino и дръзка минирокля, която носи за представянето на колекцията на Джамбатиста Вали.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари