IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетна мода: Ванеса Хъджинс създаде новата ни любима рокля

7 април 2022 10 30

В нея има и вграден сутиен

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

С всяка минирокля и дънково бюстие, Ванеса Хъджинс продължава да затвърждава мястото си като една от най-добрите модни икони на нашето време. Но докато мечтите ни да нахлуем в гардероба ѝ може никога да не се сбъднат, актрисата ни дава следващото най-добро нещо – сътрудничество с марката Fabletics, което включва разнообразие от нови дизайни за тренировки и официални събития, всички от които представят характерния стил на звездата.

„Това е толкова лично“, казва тя пред InStyle за колекцията, която носи името Sun-Daze. Дрехите вече са в продажба както онлайн, така и във физическите обекти на марката. Хъджинс споделя, че буквално е грабнала любимата си тениска от гардероба и е накарала дизайнерския екип да направи риза по нейно подобие.

Хъджинс казва, че е фен на Fabletics от години и след като се появи в неотдавнашна велурена кампания, е развълнувана да си партнира с марката, която предлага артикули за ежедневния начин на живот, които ще бъдат полезни тази пролет. „Независимо дали си почивате край басейна, ходите на пилатес или йога, или пазарувате в местния магазин, има по нещо за всеки повод“, уверява Ванеса.

Достъпните цени на Sun-Daze започват от 13 долара, а най-скъпият вариант, комплект от две части, е общо 140 долара. Размерите също варират от XXS до 4X. Тъй като всичко звучи много хубаво, може да се затрудните с избора си. Затова Хъджинс казва, че розовата рокля определено е една от любимите ѝ.

„Мисля, че изглежда много добре, а най-хубавото е, че има вграден спортен сутиен, така че да сте по-сигурни навън“, споделя актрисата. Освен това дизайнът е изключително секси, благодарение на малката изрязана част точно на гърдите, а на гърба са поставени малки цветчета за повече пролетно настроение. Хъджинс казва, че роклята може да се носи както със сандали, така и с токчета, в зависимост от повода.

Звездата също е голям фен на животинските щампи, поради което включи и тях в този микс. Те се появяват на бански, спортни сутиени и клинове. „Исках да направя нещо, което е ново, затова избрах неутрална основа, върху която сложих неонов цвят, за да създам пролетно настроение“, казва тя. Допълва, че невинаги е била човек, който се радва на толкова ярки нюанси, но в хода на пандемията мнението ѝ се променило.

„По време на изолацията много променях маникюра си и често се лакирах в ярки цветове. Това постепенно се пренесе и в гардероба ми. Стана фен на неоновожълтото и неоновозеленото. Сега съм абсолютно влюбена в яркорозовото, след като отидох на дефилето на Valentino в Париж, където всеки беше в розово“, казва Ванеса. Допълва, че преди винаги е била привлечена от по-тъмните нюанси, но сега не може да се отдели от розовото.

Тъй като толкова голяма част от колекцията на актрисата е посветена на фитнеса, тя разкрива и какво най-много обича да прави в залата. „Няма нищо по-хубаво от пилатеса. След това се чувствам много по-силна и спокойна. Усещам тялото си. Винаги след тази тренировка виждам резултати и това е много приятно“, казва Ванеса. Тя съветва феновете си да започнат да се движат по-често, като привлекат към тази рутина и приятелите си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари