IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетна мода: Шест лесни комбинации за сезона

25 април 2022 15 00

Цветни и класически предложения за вашия гардероб

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Пазаруването на нови тоалети винаги е изключително трудно. Често искаме да вземем неща, които нямаме в гардероба си, да променим малко стила си, или пък да последваме примера на някоя любима звезда или приятелка. По-лесно е да се каже, отколкото да се направи. В магазина винаги изпитваме трудности и понякога дори се отказваме от пазара, защото усещаме, че нервите ни са пред скъсване.

Тази неприятна ситуация може да бъде избегната, ако имаме ясен план за това какво точно търсим, когато тръгнем на лов за модни находки. През пролетта са ни нужни повече свежи дрехи в гардероба, включващи различни цветове и щампи, рисунки на цветя или птички. Нещо, което да допълва топлото и красиво време навън, за да може да ни повдигне още повече настроението.

Може да звучи невероятно, но често най-обикновените комбинации от дрехи се оказват най-печеливши. През последните години разбрахме, че основното, за което трябва да внимаваме при избора на стил, е удобството. Класиката също е нещо, което не трябва да напуска гардероба ви, като например дънковите якета или къси гащета. Добавянето на цветни обувки и ретро слънчеви очила е печеливш ход, имайки предвид завръщането на стари тенденции през тази година.

Съчетаването на ярки и неутрални цветове е идеална комбинация за пролетта. Неоново жълто и бежово, зелено и бяло, прахообразно синьо и кафяво – има толкова много печеливши двойки, с които да експериментирате.

Ето шест лесни пролетни комбинации

Гащеризон и цветни обувки

Може би ще си кажете, че гащеризоните с дълъг ръкав изглеждат като работно облекло, но ни изслушайте. Всъщност, тази дреха започва да придобива все по-голяма слава сред любителите на различния уличен стил, и то с добра причина. Гащеризонът е удобен, не изисква голямо мислене относно комбинацията с други дрехи и предлага бързо решение за времето, когато закъснявате. Просто го обличате, закопчавате и сте готови.

Ако искате да бъдете по-различни от останалите, добавете малко цвят към облеклото си. Сложете цветни обувки, независимо от тяхната височина. Може да изберете любимите си маратонки, пантофки или дори токчета, с които със сигурност ще привлечете вниманието.

Ярка риза и неутрални панталони

Риза и панталон – комбинацията, която никога няма да остарее. Въпреки че в миналото тя е била запазена само за господата, в наши дни виждаме все повече дами да се възползват от повечето си права и да носят дрехи от гардероба на мъжа си. Напоследък на червения килим виждаме все повече жени да избират костюми или пък комбинацията от риза и панталон, залагайки на удобството, което понякога може да липсва при носенето на рокля или пола.

Тази пролет обаче е време да променим класиката и да вкараме малко цвят в нея. Изберете овърсайз цветна риза, която може дори да закупите от мъжката секция. Комбинирайте я със сив или черен широк панталон. Може да загащите ризата в панталона или да я оставите свободно навън. Изборът е лично ваш.

Риза с щампа и карго панталон

Щампите са една от тенденциите от миналото, които се завръщат в наши дни. Ризите с късия ръкав пък, макар и не по вкуса на всеки, са тук, за да останат. Комбинацията от тези два стила ще бъде една от водещите през пролетта и бъдете готови да я виждате навсякъде. Ако нямате подобна риза, незабавно се насочете към най-близкия магазин за дрехи.

С какво обаче да я съчетаете? Карго панталоните са добро решение в тази ситуация. Това са свободни панталони, които в миналото са използвани от армията или от работниците по строежите. Сега обаче влизат с пълна сила в модните тенденции и са чудесен избор за пролетта.

Бяла макси рокля и тренчкот

Пролетта без рокля е като лятото без море. Двете неща просто не са съвместими. Топлото време ни кара да се отдадем на малко повече свободни тоалети, доставящи ни необходимото количество прохлада, а макси роклите са едно от тези спасения. Достатъчно дълги, че да не ни е студено сутрин или вечер, но и достатъчно леки, за да не ни е горещо през деня.

Бялата макси рокля не е нещо революционно, но пък е красиво. Класика, която не остарява и не омръзва. Ако смятате, че е твърде обикновен тоалет, добавете тренчкот. Той ще промени визията ви и ще бъде добър помощник, ако променливото време реши рязко да понижи температурите.

Двоен деним и бели маратонки

Дънки. Това е достатъчно, според нас. Дънковите модели са като котките – имат девет живота и никога не може да се отървем от тях. Сигурни сме, че в гардероба си имате поне едно дънково яке и безброй дънки, чиито цветове варират от класическото синьо до яркорозово.

Като големи почитатели на денима, препоръчваме тази пролет да заложите на него и то в големи количества. Комбинацията от сини дънки със синя дънкова риза никак не е скучна, още повече ако добавите и бели маратонки. Идеален тоалет за ежедневието, който не изисква твърде много обмисляне и съчетаване.

Поло и минипола

Да, пролетта е слънце и зеленина, но тя също е дъжд и студ. Променливото време ни кара все още да запазим част от по-дебелите си дрехи, като пуловерите с висока яка са на първа линия в гардероба. Те са чудесни за моментите, когато навън е студено, но пък не искаме да носим яке, защото сме наясно, че температурите може изведнъж да се повишат.

Леко дебелият пуловер може да съчетаете с минипола, създавайки стил, популярен сред американските колежанки. Малко странна комбинация, но със сигурност е нещо различно и не се среща често по нашите улици. Така че, бъдете убедени, че ще привлечете вниманието.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари