IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетна мода: Полите от тюл се завръщат

16 април 2022 15 00

Ето как да ги носите тази година

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Обемни колиета със скъпоценни камъни, еспадрили на платформа, дълги якета – в някакъв момент по средата на 2010-те години, тези модели просто останаха по-назад в гардероба ни, навлизайки във фазата на изгубената и забравена мода. Но знаете как колелото се върти – в един момент не искате да виждате дадена дреха, а в другия тя вече се е превърнала в задължителна тенденция.

Така се случи с полите от тюл, които се възраждат през 2022 година, допълвайки другите стилове от миналото, които живеят втори живот. Видяхме модела включен както в пролетните, така и в есенните колекции, както и когато Джиджи Хадид позира в бебешкосиня пола от тюл върху такси в Ню Йорк. Тогава разбрахме, че моделите са нещо повече от елегантен избор – те всъщност могат да бъдат лежерни и небрежни.

Джиджи Хадид

Снимка: Getty Images

Честно казано, има много начини да трансформирате старата си пола от тюл във визия, която да изглежда модерна и свежа. Благодарение на модните дефилета и фотосесии, имаме изобилие от вдъхновения за това да променим класическата визия в нещо по-секси и романтично.

Полите от тюл за първи път започнаха да се появяват на дефилетата миналата есен, когато се представяха колекциите за тази пролет. Те бяха включени в дизайните на Alexander McQueen и Christian Siriano. Сега известни личности и инфлуенсъри започват да ги използват в своите тоалети както на червения килим, така и извън него.

Наоми Кембъл

Снимка: Getty Images

Ако все още нямате пола от тюл в гардероба си, това ще е добра и достойна инвестиция. Тенденцията едва започва да набира скорост, като наскоро беше забелязана и в есенните колекции на Brandon Maxwell, Off-White и Preen by Thornton Bregazzi. Най-голямото доказателство, че полите от тюл ще бъдат на мода тази година, е бебешкосиният модел, който Джиджи Хадид носеше преди няколко дни за фотосесия в Ню Йорк. Тя комбинира модела с овърсайз суитшърт, блейзър и маратонки, показвайки че полата може съвсем спокойно да бъде и ежедневен избор.

Най-вероятно се досещате, но ще ви кажем, че завръщането на полите от тюл може да е било провокирано от новия сериал „И просто така“, който е продължение на „Сексът и градът“. Там Кари Брадшоу се появи с огромна бяла пола, комбинирана с бели обувки на ток и цветна блуза с дълъг ръкав. Веднага след това интересът към модела се повиши както в социалните мрежи, така и във физическите магазини.

Сара Джесика

Снимка: Getty Images

Въпреки че полата наистина се съчетава с ежедневни неща като суитшърти, блузи и тениски, тя също така е доста елегантна сама по себе си. Ако търсите лесна идея, която работи за всички дрескодове, опитайте едноцветна комбинация, която видяхме по време на дефилето на Кристиан Сириано за колекцията му есен 2022.

Ако искате да балансирате нещата, използвайте полата от тюл като заместител на дънки и я носете по-небрежно. Комбинирайте я с тениска с щампа и любимия си чифт маратонки, за да създадете красива, но същевременно лесна визия. Може също така да облечете риза и кожено яке, след което да пропуснете токчетата в полза на дълги чорапи и мокасини.

пола от

Снимка: Getty Images

Ето още няколко предложения за пролетна мода:

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари