IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мода пролет 2022: Кой модел обувки се завръща?

3 април 2022 21 00

Хари Стайлс ги обу за новия си албум

IStockphoto

IStockphoto

Пролет е! Бързо прибирайте ботушите! Най-сетне дойде времето на по-леките обувки. Освен любимите на мнозина маратонки, този сезон ще носим един модел, който бе актуален преди близо 10 години. И той не е с висок ток! Точно така, някои се досетиха, че говорим за балерините.

Показвайки усета си за мода пролет 2022, Хари Стайлс се снима с обувките с прекалено тънка подметка. Те бяха част от неговата унисекс визия за новия му албум.

Обявявайки проекта си Harry’s House, който ще пусне към края на май, певецът показва три неща, които да имате във вашия гардероб за тази пролет:

  • едноцветни балерини;
  • светъл деним с широки крачоли;
  • винтидж блуза с драперии и детска яка.

Певецът е избрал тоалет на Molly Goddard за корицата на новия си албум. Първоначално ще ви се стори, че на снимката той е с цвички, но всъщност на краката му има бели балеринки с връзки за глезена и симпатични панделки.

Като продължение на тенденцията от началото на пандемията – за по-удобни обувки, балеринките ще бъдат предпочитан избор на много жени. Особено за тези, които работят от вкъщи и отдавна са забравили какво е да стоят на висок ток.

По данни на Page Six, обувките са модел на марката Albie и струват 501 долара. Чарлстон дънките му пък са с цена от 634.

По повод това, че певецът е мъж и не бива да носи точно тези дамски обувки, фен написа, че той е единственият сред звездите, на които му е разрешено.

Miu Miu показа, че балеринките са класика, която не може да остарее. Освен Хари Стайлс, Анджелина Джоли е другата известна личност, която ги харесва.

Ето и още идеи за мода пролет 2022:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари