IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Спортна визия за пролетта – пробвайте клош клин

27 март 2022 21 00

Удобен и се съчетава с толкова много неща

IStockphoto

IStockphoto

Много звезди показват най-новите модели дрехи и ни разкриват актуалните тенденции. Но каквото и да си говорим, освен тези за работа и по-официални случаи, имаме нужда и от поне една спортна визия. Тя ще ни донесе удобството в свободното време. След любимия анцуг от горнище и долнище, ще поставим на закачалката един клош клин. И веднага ви даваме своите мотиви за това!

Стига толкова прилепнали клинове или размъкнати долнища на анцузи. Вече им се наситихме по време на пандемията! Време е за клош клин – модел, при който долната част е по-широка, а понякога и с цепка в долната част. Именно такива, но по-скоро под формата на панталони, бяха актуални преди повече от 10 години.

Тенденцията за спортна визия не е нова

Ако чувате определението клош клин за първи път, не си мислете, че то се е появило сравнително скоро. Още в средата на 2020 г. много тийнейджъри започнаха да наричат йога панталоните по този начин. Те са с по-висока талия и широки крачоли, от дишащи и удобни за различните асани материи.

„Не мога да повярвам, че тийнейджърите в TikTok откриват йога панталоните, сега им викат клош клинове“, пише Джуди Грей в Twitter, където други подхващат темата за това що за спортен модел е един такъв клин.

И докато преди години въпросните клинове са били за йога или танци, днес те се срещат в гардероба на много жени. И не си мислете, че те ги ползват само за спортуване. С добре съчетани други дрехи, те стават и за работа или за разходката в парка. Ето защо не се чудете, че видеата с хаштаг #flareleggings са с над 7 милиона гледания.

Един клош клин може да се комбинира с тениска, суитшърт, с шлифер или пък сако за пролет 2022. Също така отива както на по-овърсайз дрехи, така и на по-прилепнали по тялото модели. И тъй като е с по-висока талия, може да прикрие някои несъвършенства, които всяка от нас има.

Освен за вашата спортна визия, много модели клош клин са изключително елегантни, като се носят с мокасини и други обувки за сезона.

Ето няколко съчетания с клош клин, които да изпробвате:

1. Клош клин и къс топ в един цвят

Има много свежи комплекти за пролетта, с които ще имате актуална спортна визия. Ето например в цвят лавандула, който е хит за сезона.


Клинът върви с къс топ или суитшърт по избор.

2. Клош клин и сако

Този модел е спортно-елегантен и върви както на боти, така и на мокасини. Независимо дали е бял или в друг цвят, може да се върже с по-късо или с дължина под кръста сако. А ако крачолите му са с цепки, още по-добре.

3. Клош клин и суитшърт

Ако сте заложили на черен модел клин с широки крачоли, то облечете по-светла връхна дреха. Например суитшърт с щампа.

4. Плюшен клош

Ако обичате да експериментирате с цветове и материи, то потърсете клош клин от плюш. В случай че е в актуалните за пролетта цветове като лилаво или пък яркорозово, може да го комбинирате с бяла памучна блузка или пък светъл шлифер.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари