IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетна мода – Галена с актуален за сезона цвят

10 март 2022 08 40

Певицата показа стил в Лондон

IStockphoto

IStockphoto

Пролетната мода винаги е пъстра и вдъхновяваща. Независимо дали ще сте с панталон и блуза, рокля или туника, има начин да покажете в какво настроение сте и да се откроите сред тълпата. Това става чрез избора на цветове. А кои са актуалните за новия сезон? Наскоро Галена заложи на един от тях, показвайки уличен стил в Лондон.

Фолкпевицата се отбеляза от луксозния квартал Белгравия, където най-вероятно е била по работа. Именно там, на неговите чисти и спретнати улици, тя си е направила фотосесия. А тоалетът и обувките, с които позира са по актуален тренд.

Галена е заложила на къса рокля в оранжево. Тя се отличава с дълги ръкави, завършващи с пухчета и поло яка с връзка.

Изпълнителката е съчетала модела с обувки на платформа – кожени, със закопчалки около глезените.

Роклята е по тенденцията мандарина“, която много модни експерти препоръчват за гардероба тази пролет.

Освен по-ярките дрехи, през новия сезон ще се носят и миничантички. Точно на такава е заложила Галена – на марката Chanel.

Макар някои да харесаха свежия аутфит на певицата, други не пропуснаха да отбележат, че тя е ползвала фотошоп и на една от снимките главата ѝ изглежда странно.

„Честит празник, дами! Ние сме любов, ние сме живот, ние сме стихия!“, написа Галена, поздравявайки последователките си по случай 8 март.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари