IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетна мода: Небесносиният цвят се завръща

25 март 2022 12 30

Звезди като Меган Фокс, Сара Джесика Паркър и Ким Кардашян вече са го пробвали

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Когато някой спомене за пролетна мода, в ума ни веднага изскачат дрехи с цветя, ярки цветове и игриви щампи. Но в края на 2021 година видяхме много знаменитости, които започват да носят небесносиньо Това е тенденция, която дори Миранда Пристли не би могла да пренебрегне.

Разбира се, споменаваме сцената от „Дяволът носи Прада“, когато героинята на Мерил Стрийп – главната редакторка Миранда Пристли – не толкова любезно обяснява историята зад един привидно обикновен цвят, който нейната асистентка Анди (Ан Хатауей) носи. От този момент нататък феновете на филма никога не биха могли да забравят специфичния нюанс на синьото, поради което не можем да не забележим, че 15 години по-късно той прави своето голямо завръщане.

Меган Фокс

Снимка: Getty Images

Възраждането на цвета първоначално привлече вниманието ни през септември 2021 година, когато Меган Фокс го носеше в едноцветен тоалет, докато присъстваше на модното ревю на Moschino. Тогава всички фенове и критици на модата помислиха избора ѝ за забавен и не обърнаха достатъчно внимание на нюанса, като вместо това избраха да се съсредоточат върху нейните други тоалети, които бяха малко по-секси.

Едва месеци по-късно, когато Сара Джесика Паркър направи подобен ход на снимачната площадка на „И просто така...“, започнахме да забелязваме нарасналата популярност на небесносиньото.

Сара Джесика

Снимка: Getty Images

Синята рокля и блейзър на Кари Брадшоу и допълващата ги чанта ни накараха да се запитаме дали бъдещето на модата не се съдържа в лазурния нюанс. В крайна сметка героинята на Паркър винаги е била достоверен източник на това, което се смята за модерно и готино. Разбира се, поглеждаме и към висшата мода, където синьото присъстваше в колекции на Prabal Gurung, Rodarte, Acne Studios, Tom Ford и други.

Докато обикновеният пуловер на Анди от 2006 година все още би бил идеален за нашия зимен гардероб, знаменитостите ни показват, че има много свежи начини да носите лазурния син цвят днес. По-долу събрахме няколко вдъхновения за пролетно облекло, с което да се чувствате и да изглеждате по-свежи и цветни.

Габриел Юниън

Габриел Юниън

Снимка: Getty Images

Актрисата и моден дизайнер съчета бляскавата си пола със синьо яке и бели токчета.

Awkwafina

Акуафина Гети

Снимка: Getty Images

Ако търсите нещо елегантно, но все пак секси за официално събитие, последвайте примера на Awkwafina и изберете синя рокля, точно като тази, която тя носеше на наградите „Еми“ миналата година.

Кейти Холмс

Кейти Холмс

Снимка: Getty Images

Докато синият цвят вече се откроява сам по себе си, визията на Холмс от Седмицата на модата ни насърчи да го носим с щампи, като например чифт леопардови обувки.

Ким Кардашян

Ким Кардашян

Снимка: Getty Images

Дори най-новата половинка на Пийт Дейвидсън е любител на синята мода. Ким Кардашян обаче реши да се различава от всички други в тази класация и вместо с дреха, тя се включи с лазурни дълги ботуши.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари