IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездна мода: Роклята на Кендъл Дженър, която раздели интернета

6 април 2022 14 30

Едни я харесват, други я критикуват

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Когато си световноизвестна звезда, трябва да си подготвена за всякакви коментари в социалните мрежи. Снимките ти често са атакувани от неприятели, които критикуват всеки твой избор, било то в личния или в професионалния аспект. А когато си световноизвестна звезда от света на модата, стилът ти на обличане винаги ще бъде обект на дискусии, които понякога може да излязат извън релси.

Така се случи преди няколко дни с Кендъл Дженър, която реши да публикува няколко снимки, с които да покаже последния си тоалет. Моделката позира в подземен паркинг, облечена в интересна рокля, която обаче раздели социалните мрежи на две. Част от потребителите одобриха избора на Дженър, но други го заклеймиха, казвайки че това е един от най-лошите стилове, които звездата е можела да избере.

Кендъл заложи на една от най-популярните тенденции през тази година, а именно завръщането на модата от 90-те и 2000-те години. Тя последва примера на своите колежки Бела и Джиджи Хадид, както и на част от модните дизайнери, които включиха модели от миналото в своите нови колекции, показани по време на Седмицата на модата.

Дженър публикува галерия от снимки в Instagram, на които е облечена в пристегната рокля с висока цепка. Дизайнът беше в акварелна палитра, включваща бежово, оранжево, розово, червено и синьо. Звездата съчета дрехата с черни високи чехли през пръста. Обувките много приличаха на моделите, популярни през 2002 година, когато Кендъл е била едва на 7 години. Очевидно това не ѝ пречи да се завърне в този период на модата. Моделката добави няколко аксесоара, включително кестенява кожена чанта през рамо и изящни златни обеци. Новобоядисаната ѝ коса в цвят джинджифил беше разделена по средата и оформена на нежни вълни.

„Блокирам всички коментари за пръстите ми“, шеговито написа Дженър под колекцията от снимки. Думите бяха насочени към тези на сестрите ѝ, които бързо успяха да се включат в коментарите. „Обичам големите ти пръсти“, написа Клои Кардашян, а Кайли Дженър добави, „обичам ги“. Майката на Кендъл – Крис Дженър – уважи молбата на дъщеря си и написа само „Боже, обичам те“.

И докато семейство Дженър се шегуваше с краката на Кендъл, някои от потребителите обърнаха внимание на роклята. Според част от тях, дизайнът по никакъв начин не е подходящ за моделката, като цветовете изглеждат хаотично поставени и сякаш са нарисувани със спрей. Някои фенове посочиха, че Дженър има огромен избор от дрехи в гардероба си, но този път е посегнала към грешния модел.

Очевидно Кендъл си е затворила очите за критиките, тъй като снимките ѝ все още стоят в профила. Най-вероятно харесванията от над 8 милиона души не ѝ позволяват да види коментарите на хейтърите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари