IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гуинет Полтроу със свежи идеи за пролетна мода

16 април 2022 12 00

Актрисата има страхотни попадения, които да откраднете

БГНЕС

БГНЕС

Пролетната мода предполага да извадим любимите ризи, поли, сака, както и шлифери. Но както на всяка жена, със сигурност ни се иска да добавим нещо ново към гардероба. И тук на помощ идва Гуинет Полтроу. От известно време актрисата работи по-активно върху своята марка G. Label, отколкото в киното.

Още през март звездата загатна, че има много свежи попадения, които ще ви вдъхновят за нови покупки. Тогава тя се снима с карирана пола и бяла риза с буфан ръкави, прибрана в нея.

Според Гуинет Полтроу, въпросното съчетание е чудесно за офиса. А нейните най-верни фенове обърнаха внимание на лачените мокасини с голяма катарама и по-дебела платформа. Те са актуални за пролет 2022 и може да видим най-различни техни вариации.

Друг интересен модел, който актрисата предлага, е рокля в ретро стил – с нестандартен принт. Той прилича много на онзи, който виждаме по седалките в метрото или някои автобуси. Отличава се с това, че е с цепки от двете страни и три четвърти ръкави.

Ако след пандемията стилът ви е още спортен, Гуинет има един страхотен комплект от своята колекция, който също влиза в графата пролетна мода, нищо, че е в по-тъмен цвят. Става дума за полата и блузата тип суитшърт. Горнището е с леки набори на раменете и китките. А долнището е по-скоро пола панталон, при това има връзки на кръста. Макар въпросното съчетание в сив цвят да излезе още през януари, тази пролет то все още е актуално. А ако се разходите из магазините, ще намерите подобно – в по-пъстри тонове.

В профила на Goop, част от който е ѝ лейбълът на актрисата, тя дава идея за това какъв тренч може да изберете през този сезон. Освен тези в бежово, може да си купите такъв в по-светло зелено, с по-дебел колан. Може да го съчетаете както с панталон, така и с пола или рокля. Освен това върви с маратонки, мокасини или пък балерини... та дори с обувки на висок и тънък ток.

Ето и още идеи за вашия пролетен гардероб:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари