IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Петзвезден лукс: В разкошния дом на Гуинет Полтроу

14 февруари 2022 10 30

Звездата отваря за първи път вратите на новата си къща в Монтесито

Getty Images

Getty Images

Актрисата и лайфстайл гуру Гуинет Полтроу за първи път отвори вратите на разкошното си имение в Монтесито, Калифорния, което включва собствен уелнес спа център с душове за 30 хиляди долара, ръчно рисувани тапети и декор, вдъхновен от времето, в което е прекарала в Лондон.

49-годишната Гуинет показа своя нов дом, който споделя с втория си съпруг – телевизионния продуцент Брад Фалчук, специално за списание Architectural Digest. Съпрузите купиха къщата за 5 милиона долара през 2017 г., но ремонтираха пространството в продължение на няколко години, докато създадат своя мечтан дом.
Днес къщата на Гуинет и Брад разполага с пищно проектирана кухня и всекидневна, която спира дъха. Полтроу споделя в интервюто, че за създаването на интериора ѝ е помогнала нейната приятелка – дизайнерка Бригет Романек. Именно тя е в основата на футуристичното осветление в дома на звездата. Полтроу разкрива още, че декора на новия ѝ дом е вдъхновен от престоя ѝ в Лондон, когато беше омъжена за британския певец Крис Мартин от групата Coldplay.

Гуинет е известна с това, че живее прекрасен живот, благодарение на умелото балансиране на успешната си филмова кариера със своята уелнес марка Goop, която ѝ донесе (според слуховете), състояние от 150 милиона долара.

Така че не е изненадващо, че новото имение на Полтроу е наистина грандиозно. Самата тя нарича къщата, която граничи с домовете на топзвезди като Опра Уинфри, Елън Дедженеръс и принц Хари и Меган Маркъл, „ моят дом завинаги“.

Носителката на „Оскар“, покани феновете си в луксозно проектираната си къща, която разполага със собствен спа център, където освен скъпа система от различни душове има още хидромасажна вана и леден басейн. Гуинет подчертава, че този кът е от съществено значение за нея и още не може да повярва, че разполага с такъв.


Докато прави обиколката на къщата си, стройната блондинка многократно споменава как се е вдъхновила за интериора от времето, когато е живяла в Обединеното кралство. Звездата от филма „Плъзгащи се врати“ споделя, че е построила из основи новия си дом, добавяйки, че това е най-амбициозният ѝ проект досега.

От интервюто става ясно, че Полтроу се е вдъхновила за внушителната си входна врата от грузинските детайли, а домашният ѝ спа център е направен по модел на такъв в Париж, наречен Bain de la Marais.

Гуинет показва на своите почитатели и най-любимата си стая в къщата, като разкрива, че в нея има „ръчно изработено старинно огледало“ и ръчно рисувани тапети.

Звездата показва и мечтаната си кухня, с отворена планировка, където готви за двете си деца – Епъл (17) и Моузес (15), като в нея акцентът са реновираните португалски плочки.

 

 

Гуинет обяснява колко е важно кухнята да е отворена, за да може да готви и да говори с децата си.

Тя също така призна, че е получила вдъхновението си от Pinterest, когато е направила ефект на фрис с мазилка над кухненската камина, която описва като „толкова лукс“.

По нейно собствено признание, Гуинет нарича дома си „луд по най-добрия начин“, тъй като включва редица различни стилове, включително мраморен бар, люлееща се седалка на дивана и светлини, вдъхновени от групата Guns N' Roses.

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари