IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За първи път: Гуинет Полтроу показа доведените си деца

6 януари 2022 09 00

Актрисата позира със сина и дъщерята на съпруга си Брад Фалчък

Getty Images

Getty Images

Гуинет Полтроу за първи път споделя снимки на своите две доведени деца в личния си Instagram профил. Актрисата показа, че не е лошата мащеха, а че по-скоро е в отлични отношения с наследниците на своя съпруг – продуцентът Брад Фалчък.

Гуинет сподели поредица от много лични снимки, с които обясни на своите последователи за какво точно е била най-благодарна през 2021 г.

Полтроу написа: „Най-добрите моменти от 2021 г.; да обичам приятелите си с цялото си сърце, обичам поничките, обичам да съм омъжена за моя мъж, да пътувам от време на време, да бъда майка и мащеха на четири невероятни личности, които обичам дълбоко. Пожелавам на всички ви любов и радост, изобилие и страхотни неща тази година!“

На първата снимка Гуинет позира със своята най-добра приятелка Камерън Диас, с която пие вино и се смее в компанията и на други дами. На другите кадри тя позира преди всичко с членове на семейството си.

В семейния албум на актрисата са включени различни снимки, на които се виждат всичките ѝ близки, включително и дъщерята и синът на Брад, които са близки по възраст на нейните собствени деца – синът и дъщеря ѝ от брака ѝ с британския певец Крис Мартин – Епъл (17) и Моузес (15).

По-интересното в случая е, че Епъл и Моузес избраха да посрещнат 2022 година в компанията на баща си и неговата половинка – актрисата Дакота Джонсън, а не с майка си и Брад Фалчък.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари