IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съпругът на Гуинет Полтроу ѝ се обясни в любов

29 септември 2021 10 40

Брад Фалчък с емоционални думи за рождения ѝ ден

БГНЕС

Тя е умна, красива, забавна. Тя винаги е заета, но винаги намира време за него. Тя е Гуинет Полтроу, която стана на 49 и по този повод нейният съпруг сподели емоционален пост в Instagram. В него той ѝ се обясни в любов за пореден път и разкри кои са най-хубавите ѝ качества, заради които е с нея.

„Тя може да забележи, че имате нужда от прегръдка и да ви даде изключителна такава. Тя може да забележи, че сте гладни и да ви направи вкусен сандвич с яйца. Може да забележи, че обичате Red Sox и ще живее и ще умре с тях, дори ако тя не разбира нищо, по дяволите...“, пише Брад Фалчък към снимка, на която съпругата му гледа замислено, държейки телефона си в ръка.

Сценаристът посочва, че Гуинет е тази, която му носи баланс в живота, давайки пример с това, че тя е изключително грижовна към него и близките, освен това държи на приятелите си.

Мъжът споменава и скандала с Харви Уайстийн, посочвайки, че Полтроу държи на правата си и мрази несправедливостта, като винаги ще направи така, че истината да излезе наяве – независимо дали тя или някой друг е жертвата.

Описвайки каква уникална личност има до себе си, Брад продължава с думите, че тя не забравя рождените дни на любимите си хора и винаги прави страхотни подаръци.

„Наистина. Днес е рожденият ден на Гуинет. Така че днес ние я забелязваме така, както тя ни забелязва всеки ден. И ние го отбелязваме, защото ако някой заслужава да празнува, това си ти, Гуинет“, завършва Фалчък.

Много от приятелите на известната двойка се съгласиха с думите на сценариста към Полтроу, която преди това бе омъжена за певеца и текстописец Крис Мартин. Междувременно, Гуинет реши да сподели в мрежите снимка от ваната, вместо такава с тортата.

Актрисата излизаше с Фалчък няколко години, а през 2018 двамата не изненадаха никого, обявявайки, че ще се женят.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари