IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мода пролет 2022 – Серина Уилямс знае кой цвят да избере

7 април 2022 08 30

Тя и дъщеричката ѝ с идентични рокли на Balmain

БГНЕС

БГНЕС

Какви са модните тенденции за пролет 2022? Това се питат много жени със затопляне на времето. Сменяйки гардероба си, те искат да си купят нещо ново. И Серина Уилямс има какво да им покаже. Заедно с дъщеря си, тя облече страхотна рокля. Тя е по-къса и в актуален цвят!

„Хей, Олимпия, помниш ли когато бяхме в Париж?“. Това написа тенисистката и качи снимки от общата фотосесия с малкото си момиченце.

Мода пролет 2022 – еднакви рокли за мама и дете

На снимките Серина Уилямс и Олимпия Оханян носят едни и същи рокли. Те са от колекцията Balmain x Barbie. и подобно на другите модели в нея, са кукленски, точно като тези, които носи любимата Barbie.

Моделът на тенисистката струва 2 695 долара и е съчетан с яркочервени ботуши. Докато този на4-годишната Олимпия е доста по-евтин. За сметка на това нейните сандали в златно са на Gucci и струват 510 долара.

Все пак, ако роклите, прилепващи плътно по тялото, не ви допадат, може да потърсите нещо друго, което да е със същия цвят и принт като това на вашето момиченце.

Освен по-тъмния розов цвят, използван от Balmain, за мода пролет 2022 ще се търсят и по-светлите тонове, които също влизат в гардероба на куклата Barbie.

Серина Уилямс и Олимпия често са с еднакви дрехи

Откакто стана майка и създаде своя модна линия, известната тенисистка споделя общи снимки с детенцето си. С тях тя показа, че често се обличат по един и същи начин. Освен това, двете май обожават розовия цвят, защото сме ги виждали с такъв бански.

Поли, комбинирани с тениски, са друго нещо, което Серина Уилямс и детето ѝ предпочитат за ежедневната си визия за пролет 2022.

Карди Би и дъщеря ѝ Кълчър, са други известни майка и дъщеря, които обожават да си купуват еднакви дрехи. И някои от тях струват цяло състояние. Да не говорим за техните аксесоари.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари