IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Като две капки вода: Серина Уилямс и дъщеря ѝ Олимпия

16 ноември 2021 16 30

Двете дами носиха еднакви тоалети

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Гейм, сет, мач!

Серина Уилямс и дъщеря ѝ Олимпия пристигнаха на червения килим на премиерата на King Richard и веднага привлякоха погледите към себе си. Двете дами бяха с еднакви тоалети, които този път доста се различаваха от традиционните им спортни екипи. В Лос Анджелис момичетата Уилямс бяха придружени от Алексис Оханян.

За филмовата премиера Серина облече тоалет на Дейвид Кома, отличаващ се само с един крачол, който е част от пролетната колекция на британския лейбъл за 2022 година. Тенисистката комбинира дизайна с дълги, черни ръкавици. Роклята включваше детайли от кристал и бляскаво лого, но звездата на вечерта може би бяха ботушите на Уилямс, които по цялата си дължина бяха украсени с кристали.

Серина Уилямс

Снимка: Getty Images

Сега си представете визията на Серина, умножена по две. Именно това се случи на червения килим, защото Олимпия беше облечена по същия начин. Единствената разлика между майка и дъщеря беше височината на ботушите, като 4-годишното момиченце беше с равни Mary Jane обувки, за разлика от високите на Серина. Олимпия също така не носеше ръкавици, но пък напомни за стила на леля си Винъс, след като върза плитките си на висок кок.

„Това е много интересен филм и чудесна история за баща ми“, каза Уилямс пред Access Hollywood. Тя допълва, че зрителите ще разберат как тя и сестра ѝ Винъс се превръщат в това, което са днес, както и колко е голяма страстта им към тениса. Шампионката признава, че е била доста емоционална докато е гледала филма, защото е виждала толкова много познати персонажи от миналото си, които са я накарали да се чувства чудесно.

Филмът King Richards разказва за живота на сестрите Уилямс и детството им в Калифорния, изпълнено с тренировки по тенис. И макар лентата да насочва вниманието към бащата на двете шампионки – Ричард, изигран от Уил Смит, на червения килим прожекторите светеха само и единствено за Серина и дъщеря ѝ Олимпия.

Серина Уилямс

Снимка: Getty Images

King Richard ще се появи в HBO Max на 19 ноември.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари