IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Като Бел от "Красавицата и звярът": Дъщерята на Серина Уилямс във Версай

29 юни 2021 16 30

Тенисистката и съпругът й Алексис Оханян станаха родители през 2018 година

Снимка: Getty

Всички сме гледали анимацията "Красавицата и звярът" или пък игралния филм от 2017 година. Приказката е невероятна не само заради факта, че кара хората да не вярват само на външността, но и заради песните, танците и милите моменти, които споделят Бел и звярът. Ако сте гледали поне веднъж анимацията или филма, сигурно много добре си спомнята жълтата рокля, която носи Бел по време на танца със своя бъдещ принц. 

Всички малки момиченца искаха да имат такава рокля и Олимпия Оханян не прави изключение. 3-годишната дъщеря на Серина Уилямс и Алексис Оханян се превърна в истинска Дисни принцеса по време на семейното посещение на замъка Версай в Париж. Снимки от ваканцията бяха публикувани в социалните мрежи, където малката Олимпия си има свой профил, менажиран от родителите й. 

На една от снимките момиченцето, облечено в жълта рокля, върви през известната огледална зала в двореца. "Отражение", беше озалгавен кадърът, който беше последван от още един, но този пък Олимпия позира пред вратите на Версай. "Посещение на замъка", гласеше описанието под снимката. Сестрата на Серина - Винъс - постави няколко емотиконки под публикацията, а Каролине Возняцки написа "малка принцеса". 

През последните месеци Олимпия уверено върви по стъпките на известната си майка, като прекарва все повече време на тенис корта. През април Уилямс сподели, че е записала дъщеря си на уроци, за да я занимава с нещо по време на дългата изолация. "Започнахме, защото е социално дистанциран спорт и не знаехме какво друго да правим вкъщи с 3-годишно дете", казва носителката на множество титл от Големия шлем. Допълва, че тенисът е бил единственото решение. 

През октомври миналата година стана ясно, че Олимпия е започнала да ходи на трениовки. "Не си мислете, че аз ще съм й треньор. Записала съм я при друг човек. Засега треньорката не знае, че тя е моя дъщеря и ще видим как ще продължат нещата. Не съм взискателна майка, но обичам техничните удари и ще се надявам Олимпия да се научи на подобни неща", написа Уилямс в социалните мрежи. 

Миналият месец пък Алексис Оханян говори за това как съпругата му успява да комбинира успешната си тенис кариера с отглеждането на дете. "Това, в което тя е наистина добра, е да се изключва в един момент и изцяло да се фокусира върху семейството и себе си", казва той пред CBS. 

Серина Уилямс и Алексис Оханян се ожениха през 2017 година, а само година по-късно посрещнаха и дъщеря си. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари