IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гейм, сет и мода: Серина Уилямс и 3-годишната ѝ дъщеря в първата си обща реклама

6 март 2021 16 30

Шампионки на корта и на подиума

Снимка: Getty

Всички знаем, че Серина Уилямс е добра с ракета в ръка, като по нейните стъпки уверено е тръгнала и дъщеря ѝ Олимпия. Въпреки че не успя да спечели първия турнир от Големия шлем за тази година, американката все още е на върха в класацията сред действащите тенисисти по брой титли от Големия Шлем – 23.

Преди три години Уилямс си взе почивка от корта, за да роди дъщеря си Олимпия, която редовно е на трибуните, за да я подкрепя. Постепенно момиченцето започна да се интересува от спорт, като в социалните мрежи често се появяват клипчета, на които тя се опитва да удари топката с ракета. Засега не е ясно дали Олимпия ще тръгне по пътя на майка си, но със сигурност има добър старт.

Освен че се справят добре на корта, дамите Уилямс изглежда имат и талант за мода. Серина и 3-годишната Олимпия привлякоха вниманието, като се появиха за първи път в обща реклама. От прекрасните им еднакви тоалети до забавните им пози, съвсем спокойно можем да кажем, че дуото се отбеляза като ас в мача си за марката Stuart Weitzman.

За кампанията, която носи името Footsteps to Follow, известната тенисистка и дъщеря ѝ показват новите модели от пролетната колекция на обувките, като всички те са създадени за и с мисълта за висша мода.

На една от снимките Олимпия и Серина позират в еднакви бели рокли с дълъг ръкав. Двете изглеждат доста добре пред камера, като 3-годишното момиченце се усмихва широко, покатерено на няколко дървени блокчета. Двете дами също така показаха шикозни черни костюми, които могат да служат както за разходка до магазина, така и за облекло под официален тоалет. Ансамбълът беше комбиниран със сандали в леопардови щампи, като обувките на Олимпия ѝ бяха малко големи, но това е незначителна подробност.

„Създадох тази колекция с умишлен, изкусен подход към дизайна и изработката“, казва Едмундо Кастило пред E!News. Той допълва, че стиловете предлагат обновено и смело усещане за функционалност и мода, като издигат небрежната елегантност на съвременната жена.

Миналата година Серина заяви, че дъщеря ѝ е една модна звезда в развитие. „Не мога да я извадя от роклята ѝ на принцеса. Започва да се тръшка. Тя обожава модата, обича да носи дрехи и това прави по цял ден“, казва Уилямс по време на Седмицата на модата в Ню Йорк.

През октомври шампионката разкрива как се е борила със стереотипите относно теглото, но след появата на дъщеря ѝ е започнала да има все повече увереност в себе си и тялото си. „Толкова е невероятно, че това тяло е успяло да ми даде кариерата, която имам и наистина съм му благодарна. Искаше ми се да го осъзная по-рано“, казва тя пред British Vogue.

Сега, със самочувствието, което е придобила, Серина Уилямс превзема модния подиум, като компания ѝ прави 3-годишната ѝ дъщеря Олимпия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари