IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В кухнята на Серина Уилямс – дъщеря ѝ с рецепта за победители

9 септември 2021 10 30

Ето какъв десерт приготвя момиченцето

БГНЕС

Серина Уилямс доказа, че се справя отлично не само на тенис корта, но и в кухнята. Известната тенисистка сподели наскоро видео, в което готви заедно с дъщеря си. Всъщност, ако трябва да сме точни, момиченцето е главното действащо лице в него и благодарение на напътствията на известната си майка, прави тесто за торта.

„Рецептата на Олимпия за победа“, написа спортистката, качвайки забавния клип.

4-годишното детенце се справя отлично с бъркалката и купата за тесто. Макар майка му да мисли, че тя ще поръси тортата си с цветни конфети, разбира, че то ги добавя към сместа.

В един момент Олимпия изсипва много прясно мляко, но Серина успява да реагира и добавя повече брашно, за да може тестото да не е твърде рядко.

„Съжалявам“, извинява се Олимпия, с което разтопява сърцата на феновете, които я гледат.

По всичко личи, че Уилямс и дъщеря ѝ не правят сладкиш за първи път. Явно в свободното си време тенисистката се опитва да научи дъщеря си на някои тънкости в кухнята.

В началото на септември звездата сподели, че дъщеря ѝ взима уроци по пиано, показвайки видео в TikTok. В него момиченцето дава наставления на майка си.

„Аз я уча на тенис, тя мен на пиано“, пише гордо Серина.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари