IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Модна класа: Гуинет Полтроу облече костюм от 1996 година

5 ноември 2021 10 30

Актрисата показа, че за стила няма срок на годност

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Колкото и модният свят да обича най-новите дизайни, различните промени в дрехите и всякакви иновации, то класиката понякога е по-добрият избор.

Това го видяхме и по време на дефилето на Gucci В Лос Анджелис преди няколко дни. На него бяха поканени известни личности от всички сфери, за да разгледат новата колекция на марката. И докато някои звезди търсеха тоалет в продължение на седмици и искаха да се облекат в най-новото нещо на пазара, то Гуинет Полтроу им изнесе лекция по класа и стил и то с костюм отпреди 25 години.

Точно така, актрисата за пореден път доказа, че старото невинаги трябва да бъде изхвърлено и облече известния си червен кадифен костюм, с който я видяхме през 1996 година. Макар марката да е Gucci, дизайнът е дело на Том Форд, а Полтроу се появява с него на наградите VMA преди 25 години. Тогава актрисата комбинира костюма със светлосиня риза, чиито ръкави се подават изпод тези на сакото ѝ. Тоалетът се превръща в един от емблематичните за Гуинет, точно до онази розова рокля, с която тя приема наградата си „Оскар“ през 1999 година.

На 2 ноември актрисата се върна 25 години назад, избирайки червения костюм за събитието на Gucci в Лос Анджелис, което се състоя на булевард „Холивуд“. Тази година обаче тоалетът на Полтроу е с една лека разлика с този от 1996 година. Сега костюмът е проектиран от креативния директор Алесандро Мишел и бе показан през април, когато Gucci отпразнуваха стотното си дефиле.

Както и през 1996 година, Гуинет носеше под сакото си светлосиня риза, а косата ѝ беше оформена в нисък кок. Този път актрисата заложи на червени сандали на висок ток за разлика отпреди 25 години, когато избира да обуе затворени червени токчета.

Освен Гуинет Полтроу, на дефилето на Gucci присъстваха още Дакота Джонсън, Лизо, Серина Уилямс, Салма Хайек и Дайън Кийтън. Всички те носеха най-добрите тоалети на марката, за да наблюдават новата колекция. По модния подиум пък се разходиха звезди като Джаред Лето, Маколи Кълкин, Джоди Търнър-Смит и Фийби Бриджърс.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари