IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майката на Майли Сайръс е щастливо влюбена в актьор от сериала „Бягство от затвора“

4 януари 2023 08 40

Тиш Сайръс потвърди романа си с Доминик Пърсел

Getty Images

Getty Images

Само един месец след като Тиш Сайръс потвърди романса си с актьора от сериала „Бягство от затвора“ Доминик Пърсел, двамата доказаха, че намеренията им един към друг са сериозни. Новата, 2023 година започна страхотно за майката на попзвездата Майли Сайръс, която я посрещна заедно с Доминик до себе си. „Насочих се към Новата година ЩАСТЛИВО @dominicpurcell“, написа Тиш в Instagram до снимка на 31 декември, на която тя позира със звездата от „Бягство от затвора“.

Тази сладка актуализация на връзката им идва малко повече от месец, след като се появиха слуховете, че мениджърката е намерила отново любовта в лицето на 52-годишния актьор.

Преди романса си с Доминик, Тиш беше омъжена за бащата на Майли – кънтри певеца Били Рей Сайръс близо 30 години. Съпрузите се разделиха официално през април 2022, като Тиш подаде молба за развод в Тенеси. Според молбата ѝ двамата са имали „непреодолими различия“, а освен това не са живели заедно от февруари 2020 г.

От брака си Тиш и Били Рей имат три деца – Майли (30), Брейсън Сайръс (28) и Ноа Сайръс (22). Тиш също така има още две деца – Бранди (35) и Трейс (33) от предишна връзка, докато Били Рей е баща на син Кристофър (30) от връзката му с Кристин Луки.

И докато Тиш се наслаждава на прохождащата си връзка с Доминик, Били Рей също навлезе в нова романтична глава. Наскоро той се сгоди за доста по-младата австралийска певица Файърроуз, която преди години имаше участие в сериала, който направи звезда Майли, а именно „Хана Монтана“. Докато Били Рей е на 61 години, то годеницата му е връстничка на известната му щерка.

За още новини от света на звездите и лайфстайла ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари