IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Отмъщението на бившата – Майли Сайръс пуска нова музика навръх рождения ден на Лиъм Хемсуърт

3 януари 2023 15 00

„Мога да се обичам по-добре, отколкото ти ме обичаше“, пее звездата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Майли Сайръс определено е решила да превърне 2023 година в своя момент, стартирайки с гръм и трясък.

Преди да посрещне Нова година със специално шоу, в което участваха куп звезди, изпълнителката изненада феновете си с обявяването на нова музика. На 31 декември тя публикува снимка в Instagram, под която просто написа „Нова година, Нова Майли, Нова музика“. Сайръс дори сподели и малка част от предстоящия си сингъл, който ще носи името Flowers, а в текста се пее „Мога да се обичам по-добре, отколкото ти ме обичаше“.

30-годишната звезда обяви също така, че песента ще излезе на 13 януари, когато, по ирония на съдбата, е рожденият ден на бившия ѝ съпруг Лиъм Хемсуърт. Макар Майли да не е коментирала дали датата е избрана нарочно или съвсем случайно, от текста си личи, че песента ще е пълна със загадки, които ще накарат феновете да мислят и да се чудят за кого точно се пее.

Месец януари има и специално значение за Лиъм и Майли, които се разведоха в началото на 2020 година. По това време източник, близък до актьора, сподели, че и двамата са очаквали с нетърпение да приключат тази част от живота си. „Сега са спокойни и удовлетворени, че могат да продължат напред и да оставят всичко това зад себе си. Напълно са готови да се отърват от всякакви проблеми, в които бяха забъркани през последните години“, казва вътрешният човек.

Именно Хемсуърт беше този, който подаде молба за развод през август 2019 година, само няколко месеца след сключването на брак. Две седмици по-рано беше обявена и новината за раздялата, като представител на Майли заяви по това време, че решението е било взаимно. По думите му, двамата са разбрали, че не са един за друг и са сметнали, че най-доброто за тях ще бъде да поемат в различни посоки. „Те все още остават отдадени „родители“ на общите си животни, които споделят“.

След раздялата и Майли, и Лиъм отказват да споделят повече детайли, но изпълнителката разкри малко повече за възстановяването си година след случилото се. „Аз съм много логичен човек. Опитвам се да не се изгубя в емоциите, защото те ни лъжат. Емоциите ни понякога ни карат да вярваме, че всяка една мисъл, която имаме, е истина“, казва тя пред Зейн Лов.

Допълва, че по време на раздяла всеки смята, че никога повече няма да бъде същият, няма да се оправи и да се закрепи, но всъщност не е така. Именно това си е казвала всеки ден след развода и постепенно е започнала да вярва, че всичко ще е наред и главата ѝ ще излезе над водата.

След раздялата Майли и Лиъм намериха отново любовта. Тя е във връзка с барабаниста Макс Морандо, а от три години Лиъм е влюбен в Габриела Брукс.

Проблеми за Майли Сайръс: Изпълнителката отказа участие

Майли Сайръс за брака си с Лиъм Хемсуърт: Жестока катастрофа

Проблеми в небето: Самолетът на Майли Сайръс беше ударен от мълния

Майли и Доли Партън – с еднакви тоалети за Нова година

За да отбележи настъпването на 2023 година, Майли Сайръс организира втория си ежегоден концерт, излъчен по телевизията на 31 декември. В него участваха множество звезди, включително Доли Партън, която излезе на сцената, за да изпълни няколко от най-големите си хитове, получавайки помощ от своята кръщелница.

76-годишната Партън носеше черен, прилепнал към тялото гащеризон, украсен с леопардов принт и шипове по цялата му подплата. 30-годишната Сайръс пък съчета секси черна минирокля, съчетана с леопардови ръкавици. Младата изпълнителка допълни визията си с ботуши с масивен чокър, който подхождаше на сребърните обеци на Партън. Дуото грееше рамо до рамо, докато изпълни кавър на песента I Love Rock 'n' Roll.

През годините Сайръс на няколко пъти се е присъединявала към своята кръстница, включително на наградите „Грами“ през 2019 и в епизод на предаването The Voice от 2018 година, където изпяха Jolene.

С наближаването на полунощ в събота те отново споделиха сцената, но този път за комбинация от хита на Сайръс Wrecking Ball и написаната от Партън I Will Always Love You, която Уитни Хюстън по-късно записва и превръща в огромен хит. Новогодишната програма също така включваше изпълнения на Walkin' After Midnight.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари