IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Проблеми в небето: Самолетът на Майли Сайръс беше ударен от мълния

25 март 2022 08 40

Изпълнителката и екипът ѝ са били на борда

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Майли Сайръс и нейните близки са претърпели ужасен инцидент, докато са пътували към Парагвай за музикален фестивал.

Младата изпълнителка е пътувала към столицата на страната, за да присъства на събитието Asuncionico, когато на борда са били включени предупредителните сигнали за поставяне на коланите. Малко след страшната случка, в интернет започнаха да се появяват различни новини относно проблемите на машината, но нищо конкретно не беше споменато. Затова всички чакаха Майли да разкаже подробности.

Когато каца успешно в Парагвай, тя написа съобщение в социалните мрежи, с което потвърди, че е изпитала проблеми със самолета си. „Машината попадна в неочаквана буря и беше ударена от мълния. Екипът, бандата, приятелите и семейството ми, които пътуваха с мен, са добре след аварийното кацане. За съжаление не успяхме да стигнем до Парагвай“, казва изпълнителката.

Заедно с подробности за случката, Майли сподели и видео от бурята, което е заснела от самолета. Тя също така показа и щетите, които мълнията е нанесла по машината. „Майли и всички в самолета са добре. Тя ще излезе на сцената на фестивала, ако той не бъде отменен заради наводненията и неприятното време“, казва говорител на звездата пред E!News.

Столицата на Парагвай – Асунсион – пък пострада от сериозни наводнения заради бурята във вторник. Официалният профил в Туитър на фестивала уведоми феновете, че първият ден от събитието се отменя заради екстремните метеорологични условия. Така изпълнения на Майли, Doja Cat, Machine Gun Kelly и групата Foo Fighters бяха отложени.

Часове преди да се качи на самолета си, Сайръс беше на участие в Богота, Колумбия. „Колумбия! Благодаря ви за незабравимата вечер!“, написа тя в социалните мрежи. Малко по-късно добави, че никога няма да забрави преживяването си в Богота.

На 26 март се очаква певицата да се появи на сцената на фестивала Lollapolooza в Бразилия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари